Greuther Fuerth mod Hertha Berlin i 1. Bundesliga runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Greuther Fuerth tager på lørdag imod Hertha Berlin i 1. Bundesliga på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.

Efter 20 kampe afviklet er Greuther Fuerth placeret nummer 18 i stillingen med 10 point. Der er 13 points forskel til Hertha Berlin, der som nummer 13 har samlet 23 point sammen.

Greuther Fuerth har brug for en sejr på lørdag for at lukke afstanden til Hertha Berlin i stillingen i 1. Bundesliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Greuther Fuerth ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 25 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.5 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Hertha Berlin ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Greuther Fuerth v Hertha Berlin.

  • Greuther Fürth har ikke vundet 23 af 25 af deres seneste kampe
  • Greuther Fürth har ikke tabt deres seneste 4 kampe
  • Greuther Fürth uafgjort 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Hertha Berlin har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Hertha Berlin i 12 af de seneste 14 kampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Hertha Berlin har spillet, har begge hold scoret
  • Hertha Berlin scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • Hertha Berlin ikke scoret i 4 af deres seneste 5 udekampe

Form Greuther Fuerth mod Hertha Berlin

Greuther Fuerth inde i god stime.

Greuther Fuerth ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod VfB Stuttgart. Herefter var de oppe imod Arminia Bielefeld i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Mainz 05, som blev nedlagt med 2-1.

Hertha Berlin fortsat skidt kørende.

Bare ét point forhindrer Hertha Berlin i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-3 og 1-4 mod Union Berlin og Bayern München. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Bochum.

Greuther Fuerth v Hertha Berlin Indbyrdes historik

Hertha Berlin havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i september 2021 i 1. Bundesliga. Greuther Fuerth går ind til opgøret med en historik mod Hertha Berlin, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i 1. Bundesliga.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Greuther Fuerth og Hertha Berlin hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Sportpark Ronhof Thomas Sommer i vente.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Branimir Hrgota. Han har vist flaget for Greuther Fuerth med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Hertha Berlin har til gengæld forhåbninger om, at Marco Richter kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.