Greuther Fuerth mod VfB Stuttgart i 1. Bundesliga runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Greuther Fuerth byder VfB Stuttgart op til dans den kommende lørdag på Sportpark Ronhof Thomas Sommer stadion.

Greuther Fuerth indtager en plads som nummer 18 i tabellen med 5 point efter 17 kampe. På de 17 runder VfB Stuttgart har afviklet, har de indsamlet 17 point og ligger nummer 16 i stillingen.

Både Greuther Fuerth og VfB Stuttgart har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i 1. Bundesliga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Greuther Fuerth ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 30 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 3 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er VfB Stuttgart ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Greuther Fuerth v VfB Stuttgart.

  • Greuther Fürth har ikke vundet 21 af 22 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Greuther Fürth i 25 af de seneste 27 kampe
  • Greuther Fürth tabte 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod VfB Stuttgart i 12 af de seneste 14 kampe
  • VfB Stuttgart scorede i 4 af deres seneste 5 udekampe
  • VfB Stuttgart har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe

Form Greuther Fuerth mod VfB Stuttgart

Greuther Fuerth drømmer om at stoppe ringe stime.

De seneste tre kampe har for Greuther Fuerth givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Union Berlin med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-0 mod B. Dortmund. Deres seneste opgør, mod Augsburg, indbragte et point i en0-0 kamp.

VfB Stuttgart fortsat skidt kørende.

VfB Stuttgart har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Wolfsburg satte de sig igennem med 0-2, før Bayern München viste sig for stærke og sejrede 0-5. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da VfB Stuttgart gik ned 1-0 mod FC Koln.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. VfB Stuttgart er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på VfB Stuttgart giver dig netop nu 2.00 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 50% chance for at slå Greuther Fuerth. Ønsker du at placere dine indsatser på Greuther Fuerth, kan de spilles til 3.70 på oddset.

Greuther Fuerth v VfB Stuttgart Indbyrdes historik

VfB Stuttgart havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 5-1 tilbage i August 2021 i 1. Bundesliga. Greuther Fuerth går ind til opgøret med en historik mod VfB Stuttgart, der siger 1-0-2 for deres seneste 3 kampe i 1. Bundesliga.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Greuther Fuerth og VfB Stuttgart hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 18. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Sportpark Ronhof Thomas Sommer i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Branimir Hrgota når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 1 gange i seks kampe for Greuther Fuerth, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Konstantinos Mavropanos har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for VfB Stuttgart, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.