Hacken mod Mjallby i Allsvenskan runde 12 – optakt, odds og spilfiduser

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Hacken på søndag møder Mjallby. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Hacken ligger nummer 3 med point mens Mjallby ligger nummer 9 med point.

Mjallby går ind til kampen mod Hacken på søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Allsvenskan. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Hacken kommer drønende i imponerende målform i de sidste ti kampe, hvori de snittede 2.6 mål pr. kamp med 26 kasser i alt. De indkasserede også 12 mål, eller gennemsnitligt 1.2 pr. opgør. De holdt buret rent i en af de kampe.

Mjallby vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score syv gange i deres seneste ti opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede syv mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.7 pr. kamp. De holdt målet rent seks gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hacken v Mjallby.

 • I de seneste 18 Häcken hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
 • Häcken scorede i 52 af deres seneste 54 kampe
 • Häcken scorede i deres seneste 29 hjemmekampe
 • Häcken har ikke tabt 27 af 29 af deres seneste hjemmekampe
 • Häcken var i vandt 10 af deres seneste 12 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
 • 10 af Mjallby’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
 • 9 af Mjallby’s seneste 11 kampe havde under 2.5 mål
 • I de seneste 5 Mjallby udekampe, har summen af mål været under 2.5
 • 9 af Mjallby’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
 • Mjallby har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Häcken har har ikke tabt i 14 af 15 seneste kampe mod Mjallby
 • Häcken har scorede i 14 af de senest 15 kampe mod Mjallby
 • I 7 af de seneste 9 kampe Häcken har spillet mod Mjallby har begge hold scoret
 • Häcken har har ikke tabt i de 7 hjemme seneste kampe i træk mod Mjallby
 • I de seneste 4 Häcken kampe mod Mjallby var summen af mål under 3.5

Form Hacken mod Mjallby

Hacken drømmer om mere.

Hacken har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Djurgården. De svarede stærkt igen mod IFK Göteborg, som blev slået 4-1, før de sejrede 0-2 over Varbergs BoIS FC.

Mjallby håber på yderligere point til samlingen.

Mjallby har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 2-0 af Djurgården. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-2 til Halmstads BK, for så at svare igen med en 0-1 sejr over IFK Göteborg.

Hacken vs Mjallby – Seneste nyt Mjallby har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Max Fenger og Adam Petersson bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Mjallby, når de drager til Bravida Arena.

Hacken mod Mjallby – indbyrdes historik

Hacken møder Mjallby med en historik imellem klubberne, der siger 4-5-1 for deres seneste ti kampe i Allsvenskan. I de foregående ti kampe mellem Hacken og Mjallby bød fire af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i syv af de 10 kampe.

Stilling i Allsvenskan

Tabellen i Allsvenskan giver os et overblik over, hvordan Hacken og Mjallby hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 12. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Bravida Arena i vente.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Hacken har et gennemsnit på 1.5 mål i de opgør, har Mjallby et snit på en mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst tre gange.

Hacken mod Mjallby – Hold øje med…

Det har indtil videre været en god sæson for Benie Traore, der er oppe på flotte 11 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med fem mål i hans seneste seks kampe, og Hacken håber, at han finder den form frem igen mod Mjallby. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Benie Traore til at finde vej til netmaskerne her.