Hadeopgør i London når Crystal Palace tager imod Brighton

Crystal Palace tager den kommende mandag imod Brighton i Premier League på Selhurst Park. De sluttede nummer 14 i sidste sæson og Crystal Palace tager imod sidste sæsons nummer 16, når de mødes i runde 6 i Premier League. Som nummer 14 har Crystal Palace formået at skrabe 5 point sammen for 5 kampe.

Med 12 point har Brighton for 5 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 4 i Premier League. Ifølge bookmakerne er Brighton favoritter til sejren.

Et væddemål på Brighton giver dig netop nu 2.55 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 39% chance for at slå Crystal Palace. Ønsker du at placere dine indsatser på Crystal Palace, kan de spilles til 3.00 på oddset.

Crystal Palace går ind til opgøret i Premier League mod Brighton i håb om at lukke hullet op til sidstnævnte i Premier League tabellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Crystal Palace vs Brighton.

  • I 7 of 9 seneste Crystal Palace kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Crystal Palace har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Crystal Palace $NON_SCORING i seneste 4 af 6 kampe;
  • I 3 seneste Crystal Palace kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • Brighton har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • Brighton har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Brighton har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe.

Form Crystal Palace vs Brighton

The Eagles drømmer om at stoppe ringe stime.

Crystal Palace går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Crystal Palace har i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-2 uafgjort mod West Ham, en 3-0 sejr mod Tottenham og senest et 3-0 nederlag mod Liverpool.

The Seagulls inde i god stime.

Brighton vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Brighton præsterede et 2-0 nederlag mod Everton, hvorefter de noterede en 1-0 sejr mod Brentford, inden deres seneste kamp resulterede i en 2-1 sejr mod Leicester.

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer Brighton som vores favorit til en sejr. Bookmakerne vurderer oddset for en hjemmesejr til 3.00, mens en udesejr kaster odds 2.55 af sig.

Crystal Palace v Brighton Indbyrdes historik

Crystal Palace havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i februar 2021 i Premier League. Crystal Palace møder Brighton med en historik imellem klubberne, der siger 3-3-2 for deres seneste 8 kampe i Premier League. De seneste 8 kampe mellem Crystal Palace og Brighton har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i Premier League

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Conor Gallagher. Han er topscorer for The Eagles med 2 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

The Seagulls krydser til gengæld fingre for, at Neal Maupay kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 3 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 3 i de seneste seks.