Halmstads BK vs IFK Varnamo – Match Preview, Betting Tips, Streaming.

Halmstads BK ligger nummer 5 med point mens IFK Varnamo ligger nummer 11 med point.

Motivationen bør være på plads hos Halmstads BK, som kan overhale IFK Varnamo i stillingen den kommende lørdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Oerjans Vall.

Det er ikke sådan, at Halmstads BK ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 12 mål imod, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er IFK Varnamo ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Halmstads BK v IFK Varnamo.

  • I de seneste 11 Halmstads BK hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 12 af Halmstads BK’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Halmstads BK’s seneste 8 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Halmstads BK har ikke vundet deres seneste 5 hjemmekampe
  • Halmstads BK har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • 13 af IFK Värnamo’s seneste 15 udekampe havde under 3.5 mål
  • IFK Värnamo har i vandt 3 af de seneste 4 ude kampe ikke indkasseret et mål
  • 7 af IFK Värnamo’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • IFK Värnamo scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • 4 af IFK Värnamo’s seneste 5 udekampe havde under 2.5 mål

Form Halmstads BK mod IFK Varnamo

Halmstads BK vanskelige at nedbryde

Halmstads BK virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Varbergs BoIS FC, der blev nedlagt 1-2. Herefter spillede de 0-0 mod IFK Göteborg, hvorpå IFK Norrköping blev besejret 1-2.

IFK Varnamo håber på yderligere point til samlingen.

IFK Varnamo har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Malmö FF tabte de 1-3, hvorefter de vandt 0-2 over Degerfors. De var tilbage i rendestenen med et 1-2 nederlag mod Djurgården.

Halmstads BK vs IFK Varnamo – Seneste nyt

Halmstads BK mod IFK Varnamo – indbyrdes historik

Som nyt hold i Allsvenskan er det således første gang, at Halmstads BK møder IFK Varnamo på dette niveau.

Stilling i Allsvenskan

Stillingen i Allsvenskan inden den kommende runde 15 fortæller os, hvor Halmstads BK og IFK Varnamo ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Oerjans Vall.

Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.

Halmstads BK mod IFK Varnamo – Formstærke spillere

Viktor Granath har fire mål i seks Allsvenskan kampe for Halmstads BK, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod IFK Varnamo. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Gustav Engvall, der har banket tre mål ind i Allsvenskan.