Hamarkameratene mod Odds Ballklubb i Eliteserien runde 11 – optakt, odds og spilfiduser

Hamarkameratene afsluttede sidste sæson placeret 13 med 31 point. I runde 11 står de overfor Odds Ballklubb, der lukkede sidste sæson ned som nummer 5 i Eliteserien med 45 point.

Hamarkameratene ligger nummer 15 med point mens Odds Ballklubb ligger nummer 10 med point.

Hamarkameratene har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til Odds Ballklubb i stillingen i Eliteserien. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Hamarkameratene kommer til deres næste Eliteserien kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 26 mål. Det er 2.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Hvad målscoring angår, er Odds Ballklubb ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fem gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hamarkameratene v Odds Ballklubb.

 • 9 af Hamarkameratene’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
 • 7 af Hamarkameratene’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
 • Hamarkameratene scorede i 7 af deres seneste 9 hjemmekampe
 • 3 af Hamarkameratene’s seneste 4 kampe havde over 3.5 mål
 • Hamarkameratene har ikke vundet deres seneste 3 hjemmekampe
 • I de seneste 5 udekampe i træk Odds Ballklubb har spillet, har begge hold scoret
 • I de seneste 5 Odds Ballklubb udekampe, har summen af mål været over 3.5
 • I 6 af de seneste 7 kampe Odds Ballklubb har spillet, har begge hold scoret
 • 4 af Odds Ballklubb’s seneste 5 udekampe havde over 4.5 mål
 • I de seneste 5 Odds Ballklubb udekampe, har summen af mål været over 2.5
 • I 7 ud af 8 seneste Hamarkameratene kampe mod Odds Ballklubb var antallet af mål over 2.5
 • I de seneste 4 Hamarkameratene hjemmekampe mod Odds Ballklubb var summen af mål over 2.5
 • I de seneste 4 Hamarkameratene kampe mod Odds Ballklubb var summen af mål under 3.5
 • Hamarkameratene har scoret imod i 7 af de senest 8 kampe mod Odds Ballklubb
 • Hamarkameratene var i tabte 3 af de seneste 4 kampe mod Odds Ballklubb involveret i opgør med færre end 1.5 mål

Form Hamarkameratene mod Odds Ballklubb

Hamarkameratene er desperate efter point.

Hamarkameratene har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Lillestrøm, hvorefter de mod Rosenborg tabte 4-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Bodø/Glimt, der vandt 3-0.

Odds Ballklubb drømmer om mere.

Odds Ballklubb har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Strømsgodset sluttede 1-1, hvorpå et 4-1 nederlag mod Sandefjord fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Molde blev nedlagt med 1-0.

Hamarkameratene vs Odds Ballklubb – Seneste nyt

Hamarkameratene mod Odds Ballklubb – indbyrdes historik

Hamarkameratene møder Odds Ballklubb med en historik imellem klubberne, der siger 2-2-4 for deres seneste otte kampe i Eliteserien. I de foregående otte kampe mellem Hamarkameratene og Odds Ballklubb bød syv af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i fem af de 10 kampe.

Stilling i Eliteserien

Stillingen i Eliteserien inden den kommende runde 11 fortæller os, hvor Hamarkameratene og Odds Ballklubb ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Briskeby.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste otte kampe mellom disse to klubbene. Hamarkameratene presterte 1.51 mål i gjennomsnitt, mens Odds Ballklubb presterte to mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene.

Hamarkameratene mod Odds Ballklubb – Hold øje med…

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Eliteserien kampe, håber Hamarkameratene stadig på, at en kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Odds Ballklubb deres lid til, at en kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Eliteserien kampe.