Målsøgende Nürnberg på besøg mod skuffende Hamburger SV

Såvel Hamburger SV som Nuernberg ligger godt placeret midt i tabellen i 2. Bundesliga. Med dén tryghed i ryggen kan begge roligt gå efter at forbedre positionen, når de står overfor hinanden den kommende mandag. Hamburger SV er placeret nummer 5 i stillingen med 52 point for 31 kampe, og 12 point bagefter efter 31 kampe ligger Nuernberg nummer 12.

Nuernberg lurer på overraskelsen mod Hamburger SV den kommende mandag efter en god serie af kampe uden nederlag.

Hamburger SV i miserabel form.

Resultaterne har været direkte elendige for Hamburger SV i den senere tid, hvor de haltet fra skuffelse til skuffelse. Deres seneste tre kampe gav først Hamburger SV et 2-1 nederlag mod Sandhausen, herefter fulgte i en 1-1 uafgjort mod Jahn Regensburg, mens de i den seneste kamp sluttede med en 1-1 uafgjort mod Karlsruher SC.

Hamburger SV har hjemme bare formået at tage 6 point ud af 15 mulige siden februar på Volksparkstadion. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på hjemmebane.

Nuernberg fortsætter pointhøsten.

Nuernberg går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Nürnberg seneste 3 kampe byder på en 1-0 sejr mod Erzgebirge Aue, en 3-1 sejr mod FC Heidenheim og senest i en 1-1 uafgjort mod Holstein Kiel .

En række stærke præstationer på udebane har set Nuernberg tage 2 sejre i de seneste 5 kampe siden februar. De vil helt klart gå ind til opgøret på mandag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

Hamburger SV vs Nuernberg h2h

Hamburger SV skal udvide overlegen historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Hamburger SV senest mødte Nuernberg i 2. Bundesliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Hamburger SV vandt 66.66%, mens Nuernberg vandt 0% af deres seneste 3 kampe i 2. Bundesliga. Det efterlader et facit, der siger 2-1-0 i det samlede regnskab.

Stats and facts for Hamburger SV and Nuernberg.

  • Hamburger SV ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Hamburger SV har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Hamburger SV kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Hamburger SV har indkasseret mål i de seneste 5 kampe i træk.
  • Nuernberg er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Nuernberg er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Nuernberg har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • Nuernberg har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Hamburger SV giver 1.62 for en sejr, uafgjort betaler 4.00 retur, mens Nuernberg giver 5.50 på oddset.