Hammarby mod Brommapojkarna i Allsvenskan runde 12 – optakt, odds og spilfiduser

Hammarby er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Brommapojkarna på fredag i Allsvenskan. Tre point til favoritholdet betaler 1.67 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Tele2 Arena.

Hammarby ligger nummer 10 med point mens Brommapojkarna ligger nummer 5 med point.

Brommapojkarna er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Allsvenskan, når de skal op imod Hammarby på fredag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Hammarby kommer til deres næste Allsvenskan kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Brommapojkarna er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Brommapojkarna præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Hammarby v Brommapojkarna.

 • Hammarby har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
 • Hammarby scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Hammarby i 12 af de seneste 14 kampe
 • Hammarby har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Hammarby har spillet, har begge hold scoret
 • Brommapojkarna scorede i 20 af deres seneste 22 udekampe
 • Brommapojkarna scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
 • Brommapojkarna har i vandt 3 af de seneste 4 ude kampe ikke indkasseret et mål
 • 7 af Brommapojkarna’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
 • Brommapojkarna vandt deres seneste 4 udekampe
 • Hammarby var i vandt 5 af de seneste 6 kampe mod Brommapojkarna uden at indkasseret mål
 • Hammarby har spillet vandt af de seneste 3 hjemme kampe i træk mod Brommapojkarna uden at indkasseret mål
 • Hammarby har vandt i de 6 seneste kampe i træk mod Brommapojkarna
 • Hammarby har har ikke tabt i de 6 seneste kampe i træk mod Brommapojkarna
 • Hammarby har vandt i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod Brommapojkarna

Form Hammarby mod Brommapojkarna

Hammarby håber på frisk start.

Hammarby har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Degerfors blev det 2-2, hvorefter IFK Värnamo viste sig for stærke og sejrede 0-2. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 0-0 kamp mod Halmstads BK.

Brommapojkarna fortsætter pointhøsten.

Brommapojkarna har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Varbergs BoIS FC med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Sirius. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-2 over IFK Norrköping.

Hammarby vs Brommapojkarna – Seneste nyt

Hammarby mod Brommapojkarna – indbyrdes historik

Da Brommapojkarna har tilbragt en sæson på lavere niveau, er det første gang i 5 års, at de står overfor Hammarby. Den seneste kamp imellem de to blev vundet af Hammarby med 4-2 på udebane. Hammarby møder Brommapojkarna med en historik imellem klubberne, der siger 6-0-0 for deres seneste seks kampe i Allsvenskan. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset tre gange i de seneste seks kampe mellem Hammarby og Brommapojkarna. Begge parter fandt vej til netmaskerne i en af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Allsvenskan

Stillingen i Allsvenskan inden den kommende runde 12 fortæller os, hvor Hammarby og Brommapojkarna ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på Tele2 Arena.

Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.

Hammarby mod Brommapojkarna – Formstærke spillere

Hold godt øje med Nahir Besara, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Hammarby. For gæsterne præsterede Ludvig Fritzson to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.