Har Leicester læst Manchester United?

Leicester tager den kommende lørdag imod Manchester United i Premier League på King Power Stadium. Leicester afsluttede sidste sæson placeret 5 med 66 point. I runde 8 står de overfor Manchester United, der lukkede sidste sæson ned som nummer 2 i Premier League med 74 point. Med en placering som nummer 13 i stillingen har Leicester samlet 8 point efter 7 kampe. På 14 point befinder The Red Devils sig rangeret som nummer 4 for 7 afviklede kampe. Både Leicester og Manchester United har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Leicester vs Manchester United.

  • Leicester ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Leicester har scoret i seneste 20 af 22 kampe;
  • Leicester har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 9 of 11 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 29 udebane kampe i træk;
  • Manchester United har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Manchester United har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • Manchester United har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe.

Form Leicester vs Manchester United

Leicester fortsat skidt kørende.

Leicester går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Leicester har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Burnley blev det 2-2, hvorefter Legia Warszawa viste sig for stærke og sejrede 1-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Crystal Palace.

The Red Devils fortsat skidt kørende.

The Red Devils går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Mod Aston Villa tabte de 1-0, hvorefter Villarreal blev besejret 2-1 i Champions League. Senest lykkedes det at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Everton.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Manchester United er dog stadig bookmakernes favorit og giver 2.05 på oddset for en sejr.

Leicester v Manchester United Indbyrdes historik

Leicester havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i maj 2021 i Premier League. Et væddemål på Manchester United giver dig netop nu 2.05 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 49% chance for at slå Leicester. Ønsker du at placere dine indsatser på Leicester, kan de spilles til 3.60 på oddset. Leicester møder Manchester United med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Leicester og Manchester United kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Jamie Vardy. Han har vist flaget for Leicester med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 4 i de seneste seks kampe.

Manchester United har til gengæld forhåbninger om, at Cristiano Ronaldo kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre.