HB Køge mod FC Fredericia – Optakt, Spilfiduser, Odds

HB Køge har fordel af hjemmebane på Capelli Sport Stadion, når FC Fredericia kommer forbi på lørdag til et opgør i Nordicbet Liga.

Med tre sejre i træk er HB Køge klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om FC Fredericia, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

HB Køge kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 21 mål. Det er 2.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

FC Fredericia rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 13 gange, eller 1.3 gange pr. kamp, hvor de præsterede tre clean sheets.

HB Køge er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

FC Fredericia har indtil videre præsteret 11 sejre og fire uafgjorte samt 13 nederlag i Nordicbet Liga. FC Fredericia tabte ingen af deres seneste 7 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Køge v FC Fredericia.

  • HB Køge har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • HB Køge var i tabte 5 af deres seneste 7 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • HB Køge tabte 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • HB Køge scorede i deres seneste 5 kampe
  • HB Køge vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • 9 af FC Fredericia’s seneste 11 udekampe havde over 2.5 mål
  • 8 af FC Fredericia’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • FC Fredericia scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • FC Fredericia har ikke tabt deres seneste 7 kampe
  • FC Fredericia vandt 6 af 7 af deres seneste kampe

Form HB Køge mod FC Fredericia

HB Køge er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Hillerød Fodbold nedlagt 2-0, hvorefter det blev 0-1 mod Fremad Amager. Senest måtte også Nykøbing FC bøje sig i et 3-1 nederlag. HB Køge havde kikkerten rettet mod at slutte indenfor top seks i denne Nordicbet Liga sæson. Det kan dog ende med medaljer nu, hvor sæsonafslutningen er nær. HB Køge vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede syv og lukkede otte mål ind.

FC Fredericia er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 1-2 over Hobro IK samt Hillerød Fodbold. Serien blev dog bremset mod Hobro IK i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. HB Køge havde kikkerten rettet mod at slutte indenfor top seks i denne Nordicbet Liga sæson. Det kan dog ende med medaljer nu, hvor sæsonafslutningen er nær. FC Fredericia vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede 14 mål.

HB Køge har opnået 15 point fra deres seneste 18 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt fire kampe med en score på 19 mål for og 33 imod. FC Fredericia vandt seks sejre i deres foregående 18 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 27 mål og lukkede 34 ind. Dette indbragte dem 18 point.

HB Køge vs FC Fredericia – Seneste nyt

HB Køge mod FC Fredericia – indbyrdes historik

FC Fredericia har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 15 indbyrdes opgør mod HB Køge. HB Køge endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor FC Fredericia i Nordicbet Liga. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 6-1 og 3-0. Bookmakerne giver HB Køge 42% chance for at tage tre point mod FC Fredericia. Det svarer til, at man får 2.40 på oddset for sejr til HB Køge, mens uafgjort giver 3.40 gange igen. En væddemål på en udesejr til FC Fredericia betaler dig pengene 2.80 gange igen på oddset. FC Fredericia synes at have et godt øje til HB Køge, som de har slået seks gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 2.80 på FC Fredericia til at vinde igen.

I 6 af de seneste 7 indbyrdes Nordicbet Liga opgør mellem HB Køge og FC Fredericia blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem HB Køge og FC Fredericia.

HB Køge mod FC Fredericia Spiltips

Yousef Salech har tre mål i seks Nordicbet Liga kampe for HB Køge, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod FC Fredericia. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Adam Jakobsen, der har banket fem mål ind i Nordicbet Liga.

HB Køge høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led seks nederlag i denne serie. FC Fredericia sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fem nederlag. HB Køge præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Capelli Sport Stadion.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. HB Køge presterte en mål i gjennomsnitt, mens FC Fredericia presterte 2.1 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af HB Køges sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i otte af de forrige ti kampe, som FC Fredericia spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.