HB Køge mod FC Fredericia – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når HB Køge tørner sammen med rivaler FC Fredericia i et derby Nordicbet Liga den kommende søndag på Capelli Sport Stadion.

Nøjagtig 6 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Capelli Sport Stadion.

HB Køge har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

FC Fredericia er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens FC Fredericia præsterede 1 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

HB Køge har vundet 4 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 4 kampe gange i denne sæson i Nordicbet Liga.

FC Fredericia kigger på 2 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 6 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Køge v FC Fredericia.

Form HB Køge mod FC Fredericia

HB Køge virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Vejle Boldklub, der blev nedlagt 1-2. Herefter spillede de 1-1 mod Næstved BK, hvorpå Fremad Amager blev besejret 2-3. HB Køge drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. HB Køge præsterede kun én sølle sejr på Capelli Sport Stadion af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 3 og tabte 2 af disse, hvori de scorede 12 mål og lukkede 11 ind.

FC Fredericia har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod SønderjyskE tabte de 1-3, hvorefter de vandt 1-3 over Hobro IK. De var tilbage i rendestenen med et 1-2 nederlag mod Hvidovre IF. FC Fredericia drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. FC Fredericia kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv 11.

HB Køge har opnået 4 point fra deres seneste 6 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt 1 kampe med en score på 7 mål for og 12 imod. FC Fredericia vandt 1 sejre i deres foregående 6 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 6 mål og lukkede 10 ind. Dette indbragte dem 3 point.

HB Køge vs FC Fredericia – Seneste nyt

HB Køge mod FC Fredericia – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. FC Fredericia synes at have et godt øje til HB Køge, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.93 på FC Fredericia til at vinde igen.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem HB Køge og FC Fredericia. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

HB Køge høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 2 nederlag i denne serie. FC Fredericia sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 5 nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på Capelli Sport Stadion, præsterede HB Køge at score kampens første kasse 6 gange. Gæsterne præsterede noget lignende i 5 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. HB Køge præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens FC Fredericia snittede 1.7 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af HB Køges sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.