HB Køge mod FC Helsingør – Optakt, Spilfiduser, Odds

HB Køge agerer værter på Capelli Sport Stadion for gæsterne fra FC Helsingør til et opgør i Nordicbet Liga på lørdag.

HB Køge er nummer 7 i tabellen med 7 point efter 6 kampe, mens FC Helsingør rangerer som nummer 6 med 9 point efter 6 kampe.

HB Køge kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 4 gange.

FC Helsingør kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 22 mål imod. Det giver et snit på 2.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Køge v FC Helsingør.

Form HB Køge mod FC Helsingør

I deres seneste tre kampe formåede HB Køge først at banke Hillerød Fodbold med 0-2. Herefter nedlagde de også Nykøbing FC med 4-0, inden stimen stoppede mod Hvidovre IF, der vandt en 1-0 sejr.HB Køge drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.HB Køge præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 2 uden vinder, mens de tabte 1, hvori de scorede 13 og indkasserede 7 mål.

FC Helsingør har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev SønderjyskE nedlagt 0-4, hvorpå Fremad Amager blev fejet til side med 4-0. Senest gik formen ud over Lyngby Boldklub, der blev slået med 2-0.FC Helsingør kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv 8.

HB Køge vs FC Helsingør – Seneste nyt

HB Køge mod FC Helsingør – indbyrdes historik

HB Køge går til kampen mod FC Helsingør med en 3-3-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Joachim Rothmann fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i Nordicbet Liga for HB Køge. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på lørdag. Gamblere vil også have et godt øje til Liam Jordan i håb om, at han kan føje til de 3 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for FC Helsingør.

HB Køge var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 4 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. FC Helsingør sejrede i 3 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 1 gange og led 6 nederlag.HB Køge holdt gæsterne på Capelli Sport Stadion fra scoring 5 gange i deres seneste 10 hjemmekampe. FC Helsingør præsterede et rent bur i 2 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. HB Køge præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens FC Helsingør snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af HB Køges seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.7 mål i gennemsnit.Der blev scoret over 2.5 mål i 8 af de 10 seneste kampe, som FC Helsingør spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 2.1mål pr. kamp i denne serie.