HB Køge mod Fremad Amager – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når HB Køge byder Fremad Amager op til dans på lørdag på Capelli Sport Stadion stadion.

HB Køge er placeret som nummer 7 i tabellen i Nordicbet Liga, da de indtil videre har opnået 15 point til samlingen. Fremad Amager har opnået 11 point, hvilket placerer dem som nummer 9 efter 12 runder.

Fremad Amager fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende lørdag. HB Køge bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

HB Køge har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 14 mål. Det er lig med 1.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Fremad Amager er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 21 mål, mens Fremad Amager præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.1 mål pr. kamp.

HB Køge er noteret for 4 sejre, og har desuden spillet 3 uafgjorte, ligesom det er blevet til 5 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. HB Køge har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Fremad Amager kigger på 3 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 7 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Køge v Fremad Amager.

Form HB Køge mod Fremad Amager

De seneste tre kampe har for HB Køge givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Fremad Amager med 2-3, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 0-1 mod FC Fredericia. Deres seneste opgør, mod Næstved BK, indbragte et point i en1-1 kamp. HB Køge præsterede kun én sølle sejr på Capelli Sport Stadion af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 2 og tabte 3 af disse, hvori de scorede 8 mål og lukkede 8 ind.

Fremad Amager har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-3 af HB Køge, før Hobro IK satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Hvidovre IF, der satte sig igennem med 1-4. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Fremad Amager to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede 7 mål.

HB Køge har opnået 5 point fra deres seneste 7 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt 1 kampe med en score på 8 mål for og 13 imod. Fremad Amager vandt 1 sejre i deres foregående 7 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 6 mål og lukkede 18 ind. Dette indbragte dem 4 point.

HB Køge vs Fremad Amager – Seneste nyt

HB Køge mod Fremad Amager – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Fremad Amager vandt 4 af deres foregående 10 kampe, mens HB Køge vandt 3 sejre i 10 opgør. Fremad Amager kan spilles til odds 4.65 hos spilselskaberne.

Begge hold scorede i 4 af de seneste 10 kampe mellem HB Køge og Fremad Amager.

Gustav Marcussen virker til at være i anstændig form for Fremad Amager, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi HB Køge, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Yousef Salech, som stod for 5 mål i hans seneste seks kampe.

HB Køge var i stand til at vinde 3 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 4 gange. De led også 3 nederlag i denne serie. Fremad Amager sejrede i 3 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 0 gange og led 7 nederlag. Fremad Amager lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens HB Køge præsterede 3 clean sheets i deres seneste 10 kampe på Capelli Sport Stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. HB Køge præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Fremad Amager snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af HB Køges seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.