HB Køge mod Hobro IK i Nordicbet Liga runde 1 – optakt, odds og spilfiduser

HB Køge sluttede sidste sæson som nummer 1 i nedrykningsgruppen med 42 point, og de tager imod Hobro IK i runde 1 i Nordicbet Liga. Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 2 i nedrykningsgruppen i Nordicbet Liga med 39 point.

En plads i den bedste halvdel af Nordicbet Liga er planen i Hobro IK, der dog fremstår som en kandidat til en plads i den tunge ende.

HB Køge har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 9 mål. Det er lig med 0.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Hobro IK har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Køge v Hobro IK.

Form HB Køge mod Hobro IK

HB Køge gennemgår sløj periode

HB Køge ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Jammerbugt FC med 2-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Vendsyssel FF. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 4-4 mod Hobro IK.

Hobro IK i hæderlig form

De seneste tre kampe har for Hobro IK givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Vendsyssel FF med 2-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-2 mod Esbjerg fB. Deres seneste opgør, mod HB Køge, indbragte et point i en 4-4 kamp.

HB Køge v Hobro IK Indbyrdes historik

Den seneste kamp i Nordicbet Liga mellem klubberne var en seriøs thriller og uhyre indbringende på oddset, da 4-4 ended draw mod Hobro IK. Bookmakerne har HB Køge som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.20, hvilket svarer til, at bookmakerne giver HB Køge 45% chance for at banke Hobro IK. En pointdeling betaler 3.20 i gevinst på oddset, hvor imod Hobro IK udbetaler 3.10 i gevinst på oddset for en sejr. HB Køge møder Hobro IK med en historik imellem klubberne, der siger 1-7-2 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 10 kampe mellem HB Køge og Hobro IK kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 2 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Tabellen i Nordicbet Liga giver os et overblik over, hvordan HB Køge og Hobro IK hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 1. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Capelli Sport Stadion i vente.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. HB Køge præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Hobro IK snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede 5 gange i disse kampe.

HB Køge mod Hobro IK – Formstærke spillere

Nsungusi Effiong har 3 mål i seks Nordicbet Liga kampe for HB Køge, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Hobro IK. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Muamer Brajanac, der har banket 4 mål ind i Nordicbet Liga.