HB Køge mod Hvidovre IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hvidovre IF gæster Capelli Sport Stadion på søndag til et Nordicbet Liga opgør mod hjemmeholdet HB Køge.

Hvidovre IF er på udkig efter at overtage førstepladsen i Nordicbet Liga, efter at have samlet 30 point sammen på deres første 16 kampe. HB Køge er 21 point efter i stillingen med 16 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 7 i stillingen.

HB Køge kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Hvidovre IF ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2 mål pr. kamp, svarende til 20 mål i alt. I egen ende lukkede de 17 mål ind, eller 1.7 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 1 gange.

HB Køge har vundet 6 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 7 kampe gange i denne sæson i Nordicbet Liga.

Hvidovre IF har indtil videre præsteret 9 sejre og 3 uafgjorte samt 4 nederlag i Nordicbet Liga. Hvidovre IF lukkede mål ind i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Køge v Hvidovre IF.

Form HB Køge mod Hvidovre IF

HB Køge har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Vendsyssel FF tabte de 1-0, SønderjyskE også viste sig for stærke i en 1-4 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor HB Køge formåede at vinde 0-1 over Hobro IK. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil HB Køge måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. HB Køge opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag, mens de scorede11 og lukkede 10 mål ind.

Hvidovre IF har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Vejle Boldklub tabte de 3-1, hvorefter de vandt 3-2 over FC Fredericia. De var tilbage i rendestenen med et 0-1 nederlag mod FC Helsingør. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Hvidovre IF går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Hvidovre IF vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede 9 mål.

HB Køge har opnået 5 point fra deres seneste 9 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt 1 kampe med en score på 9 mål for og 18 imod. Hvidovre IF vandt 1 sejre i deres foregående 8 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 10 mål og lukkede 15 ind. Dette indbragte dem 6 point.

HB Køge vs Hvidovre IF – Seneste nyt

HB Køge mod Hvidovre IF – indbyrdes historik

Med sejre på 1-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod HB Køge ser Hvidovre IF uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Hvidovre IF synes at have et godt øje til HB Køge, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 1.95 på Hvidovre IF til at vinde igen.

I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem HB Køge og Hvidovre IF fandt begge vej til netmaskerne 5 gange.

HB Køge mod Hvidovre IF Spiltips

Christian Jakobsen scorede blot 2 mål i sine seneste seks kampe, men præsterede dog 8 i løbet af sæsonen indtil nu. Han har sigtekornet rettet mod at udvide totalen, når Hvidovre IF kommer på besøg hos HB Køge.

HB Køge vandt beskedne 2 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 5 kampe. Gæsterne fra Hvidovre IF vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 4 sluttede remis. De tabte desuden 2 af disse udekampe. Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 hjemmekampe for HB Køge. Begge scorede også i 7 af de seneste 10 udekampe for Hvidovre IF.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens HB Køge har et gennemsnit på 0.7 mål i de opgør, har Hvidovre IF et snit på 1.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 5 gange. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af HB Køges sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som Hvidovre IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2 mål i disse kampe.