HB Køge mod Næstved BK – Optakt, Spilfiduser, Odds

HB Køge tager på hjemmebanen Capelli Sport Stadion imod Næstved BK, der kommer forbi den kommende fredag til et opgør i Nordicbet Liga.

HB Køge er nummer 7 i tabellen med 10 point efter 8 kampe, mens Næstved BK rangerer som nummer 4 med 15 point efter 8 kampe.

HB Køge har før opgøret den kommende fredag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Næstved BK er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Næstved BK præsterede 5 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

HB Køge har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 8 kampe, hvori de noterede sig 3 sejre og 4 nederlag i Nordicbet Liga.

Næstved BK kigger på 4 sejre, 3 uafgjorte såvel som 1 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Køge v Næstved BK.

Form HB Køge mod Næstved BK

HB Køge har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Hvidovre IF tabte de 1-0, FC Helsingør også viste sig for stærke i en 2-4 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor HB Køge formåede at vinde 1-2 over Vejle Boldklub.HB Køge drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.HB Køge vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 13 og lukkede 10 mål ind.

Næstved BK virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Nykøbing FC, der blev nedlagt 3-0. Herefter spillede de 1-1 mod SønderjyskE, hvorpå Vendsyssel FF blev besejret 3-0.Næstved BK kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv 6.

HB Køge har opnået 3 point fra deres seneste 5 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt 1 kamp med en score på 6 mål for og 11 imod.Næstved BK scorede 6 mål og lukkede 9 ind i deres seneste 5 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Det indbragte dem 1 sejr og 5 point.

HB Køge vs Næstved BK – Seneste nyt

HB Køge mod Næstved BK – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på fredag.HB Køge vandt 2 af deres foregående 10 kampe mod Næstved BK, mens sidstnævnte vandt 3 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.55 i skrivende stund.

Nemanja Cavnic fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i Nordicbet Liga for HB Køge. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på fredag. Gamblere vil også have et godt øje til Mileta Rajovic i håb om, at han kan føje til de 4 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga for Næstved BK.

HB Køge vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 4 gange, mens de tabte 2 kampe. Gæsterne fra Næstved BK vandt 7 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 1 af disse udekampe.HB Køge holdt gæsterne på Capelli Sport Stadion fra scoring 5 gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Næstved BK præsterede et rent bur i 8 af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens HB Køge har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har Næstved BK et snit på 1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 5 gange.Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af HB Køges sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Næstved BK spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2 mål i disse kampe.