HB Køge mod Nykøbing FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

HB Køge har fordel af hjemmebane på Capelli Sport Stadion, når Nykøbing FC kommer forbi den kommende tirsdag til et opgør i Nordicbet Liga.

Nøjagtig 3 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Capelli Sport Stadion.

HB Køge har før opgøret den kommende tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Nykøbing FC er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 22 mål, mens Nykøbing FC præsterede 0 “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.2 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Køge v Nykøbing FC.

Form HB Køge mod Nykøbing FC

HB Køge har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Skovshoved IF med 0-4. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod SønderjyskE. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-2 over Hillerød Fodbold.HB Køge drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Nordicbet Liga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.HB Køge opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag, mens de scorede 10 og lukkede 8 mål ind.

Nykøbing FC har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-2 af Hvidovre IF, før Vejle Boldklub satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Vendsyssel FF, der satte sig igennem med 1-3.Nykøbing FC kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. De indkasserede 19 mål og scorede selv 6.

HB Køge vs Nykøbing FC – Seneste nyt

HB Køge mod Nykøbing FC – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb HB Køge med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på tirsdag.HB Køge går til kampen mod Nykøbing FC med en 3-2-5 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Joachim Rothmann har været stærk for HB Køge i den senere tid med 3 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Nykøbing FC håber, at Valon Ljuti kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

HB Køge høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 5 gange og led 1 nederlag i denne serie. Nykøbing FC sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 0 gange samt 7 nederlag.Nykøbing FC lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens HB Køge præsterede 4 clean sheets i deres seneste 10 kampe på Capelli Sport Stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. HB Køge præsterede et gennemsnit på 0.9 mål, mens Nykøbing FC snittede 1.7 mål i disse. Begge hold scorede 5 gange i disse kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af HB Køges sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Nykøbing FC spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.9 mål i disse kampe.