HB Køge mod SønderjyskE – Optakt, Spilfiduser, Odds

HB Køge tager på hjemmebanen Capelli Sport Stadion imod SønderjyskE, der kommer forbi på søndag til et opgør i Nordicbet Liga.

HB Køge er nummer 7 i tabellen med 18 point efter 14 kampe, mens SønderjyskE rangerer som nummer 5 med 24 point efter 14 kampe.

HB Køge har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

SønderjyskE er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens SønderjyskE præsterede 1 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

HB Køge har vundet 5 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 6 kampe gange i denne sæson i Nordicbet Liga.

SønderjyskE har indtil videre præsteret 7 sejre og 3 uafgjorte samt 4 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Køge v SønderjyskE.

Form HB Køge mod SønderjyskE

HB Køge har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-0 sejr over Fremad Amager. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-4 til SønderjyskE, siden 1-0 mod Vendsyssel FF. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil HB Køge måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. HB Køge vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 1 gange og tabte 3, mens de scorede 11 og lukkede 8 mål ind.

Det er alt eller intet for SønderjyskE i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod FC Helsingør, hvortil de svarede igen mod HB Køge i en 1-4 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-3 mod Hillerød Fodbold. De er et af få hold, som rent faktisk er i stand til at vinde titlen i Nordicbet Liga i denne sæson, og SønderjyskE holder foreløbig kursen. SønderjyskE præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem 0 uafgjorte og 2 nederlag. De smækkede 15 mål i kassen, mens de indkasserede 7.

HB Køge har opnået 5 point fra deres seneste 8 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt 1 kampe med en score på 8 mål for og 14 imod. SønderjyskE vandt 1 sejre i deres foregående 6 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 7 mål og lukkede 12 ind. Dette indbragte dem 5 point.

HB Køge vs SønderjyskE – Seneste nyt

HB Køge mod SønderjyskE – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. HB Køge vandt 1 af deres foregående 8 kampe mod SønderjyskE, mens sidstnævnte vandt 5 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.50 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 1 kampe mellem HB Køge og SønderjyskE.

HB Køge mod SønderjyskE Spiltips

HB Køge høstede tre point i 3 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 4 nederlag i denne serie. SønderjyskE sikrede sig 7 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 2 nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede SønderjyskE 3 sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 1 kamp mellem disse to hold. HB Køge præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens SønderjyskE snittede 3 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af HB Køges seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.7 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2 mål i disse kampe.