HB Køge vs B.93 – Spilfiduser, Optakt og Odds

HB Køge byder velkommen til B.93 i Nordicbet Liga på fredag på Capelli Sport Stadion.

Nøjagtig fem points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Capelli Sport Stadion.

HB Køge oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på fredag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. HB Køge præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede ni mål, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

B.93 vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 28 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.8 pr. kamp. De holdt målet rent nul gange i denne stime.

B.93 kiksede med at holde buret rent i deres seneste 27 kampe.

Vores tip

  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk HB Køge har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 HB Køge hjemmekampe, har summen af mål været over 3.5
  • I de seneste 4 HB Køge hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • HB Køge scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • HB Køge scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • 8 af B.93’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål
  • B.93 scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod B.93 i 11 af de seneste 13 kampe
  • B.93 scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • B.93 har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe

Form HB Køge mod B.93

I deres seneste tre kampe formåede HB Køge først at banke Hillerød Fodbold med 0-4. Herefter nedlagde de også Vendsyssel FF med 3-1, inden stimen stoppede mod AC Horsens, der vandt en 2-0 sejr. En placering i den øverste halvdel er det ultimative mål for HB Køge, selvom det vigtigste nok vil være bare at bevare deres Nordicbet Liga-status for endnu en sæson. HB Køge er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede ni mål og scorede selv 15.

Bare ét point forhindrer B.93 i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-3 og 2-0 mod AaB og FC Helsingør. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Kolding IF. En placering i den øvre halvdel af tabellen er drømmen for HB Køge, men neutrale iagttagere regner det for mest sandsynligt, at de slutter sæsonen i den nedre halvdel. B.93 kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv seks.

HB Køge vs B.93 – Seneste nyt

HB Køge mod B.93 – indbyrdes historik

HB Køge vandt en af deres foregående en kamp mod B.93, mens sidstnævnte vandt nul af disse og resten sluttede uafgjort.

HB Køge mod B.93 Spiltips

Anders Hadberg virker til at være i anstændig form for B.93, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Nordicbet Liga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi HB Køge, som er store favoritter til sejren på fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Yousef Salech, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

HB Køge var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også fire nederlag i denne serie. B.93 sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. B.93 præsterede yderst acceptable fem clean sheets i deres seneste 10 udekampe. HB Køge holdt rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af HB Køges seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.2 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som B.93 spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.8 mål i disse kampe.