HB Køge vs Hillerød Fodbold – Spilfiduser, Optakt og Odds

HB Køge har fordel af hjemmebane på Capelli Sport Stadion, når Hillerød Fodbold kommer forbi på søndag til et opgør i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold nyder udsigten fra toppen af tabellen i nedrykningsspillet med 37 point for 25 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet HB Køge ligger placeret som nummer 4 i Nordicbet Liga med 28 point oven på 25 afviklede kampe.

HB Køge fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på søndag. Hillerød Fodbold bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

HB Køge kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 24 mål. Det er 2.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hillerød Fodbold er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ni mål, mens Hillerød Fodbold præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

HB Køge er noteret for otte sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson. HB Køge har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Hillerød Fodbold har indtil videre præsteret 11 sejre og fire uafgjorte samt ti nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Køge v Hillerød Fodbold.

  • HB Køge har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • HB Køge var i tabte 5 af deres seneste 6 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • HB Køge tabte 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod HB Køge i 10 af de seneste 12 kampe
  • 6 af HB Køge’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Hillerød Fodbold har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål
  • Hillerød Fodbold scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
  • I de seneste 8 Hillerød Fodbold kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 7 af Hillerød Fodbold’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i 12 af de seneste 14 udekampe

Form HB Køge mod Hillerød Fodbold

HB Køge har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Hobro IK tabte de 1-3, hvorefter de vandt 3-5 over Nykøbing FC. De var tilbage i rendestenen med et 6-1 nederlag mod FC Fredericia. HB Køge præsterede kun én sølle sejr på Capelli Sport Stadion af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort en og tabte fire af disse, hvori de scorede seks mål og lukkede 11 ind.

Hillerød Fodbold har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Fremad Amager med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Hobro IK. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Nykøbing FC. Hillerød Fodbold præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede ti mål i kassen, mens de indkasserede otte.

HB Køge opnåede syv point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med 11 mål scoret og 17 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Hillerød Fodbold sig syv point og to sejre. De indkasserede 19 mål, mens de selv scorede ni gange.

HB Køge vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

HB Køge mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Hillerød Fodbold med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. HB Køge går til kampen mod Hillerød Fodbold med en 1-0-1 statistik for deres seneste to møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

HB Køge mod Hillerød Fodbold Spiltips

Yousef Salech har været stærk for HB Køge i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Hillerød Fodbold håber, at Essam Salamoun kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

HB Køge høstede tre point i en af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led syv nederlag i denne serie. Hillerød Fodbold sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fem nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. HB Køge holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Hillerød Fodbold præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af HB Køges seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.