HB Køge vs Hillerød Fodbold – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Nordicbet Liga, når HB Køge tager imod Hillerød Fodbold på Capelli Sport Stadion den kommende lørdag.

HB Køge kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Hillerød Fodbold kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i ti mål imod. Det giver et snit på en pr. kamp, hvori de klarede rent bur fire gange.

HB Køge er noteret for syv sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Hillerød Fodbold har indtil videre præsteret otte sejre og fire uafgjorte samt ni nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Køge v Hillerød Fodbold.

  • HB Køge har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • HB Køge har i tabte 3 af de seneste 4 hjemme kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • HB Køge har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • HB Køge scorede i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • 4 af HB Køge’s seneste 5 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Hillerød Fodbold i 15 af de seneste 17 udekampe
  • Hillerød Fodbold scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
  • I de seneste 4 Hillerød Fodbold kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 Hillerød Fodbold kampe, har summen af mål været under 3.5

Form HB Køge mod Hillerød Fodbold

HB Køge har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Vejle Boldklub, hvorefter de mod FC Fredericia tabte 3-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Nykøbing FC, der vandt 4-2. De havde håbet at booke plads i en europæisk turnering i denne sæson. Efterhånden som sæsonafslutningen nærmer sig, ser det stadigt vanskeligere ud for HB Køge at opnå målet. HB Køge præsterede kun én sølle sejr på Capelli Sport Stadion af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort to og tabte tre af disse, hvori de scorede seks mål og lukkede ni ind.

Hillerød Fodbold har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Hvidovre IF sluttede 1-1, hvorpå et 2-0 nederlag mod FC Helsingør fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Næstved BK blev nedlagt med 2-0. Hillerød Fodbold vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

HB Køge har opnået ni point fra deres seneste 12 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Nordicbet Liga. De vandt to kampe med en score på 14 mål for og 22 imod. Hillerød Fodbold vandt fire sejre i deres foregående 12 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 14 mål og lukkede 26 ind. Dette indbragte dem 13 point.

HB Køge vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

HB Køge mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb HB Køge med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. HB Køge går til kampen mod Hillerød Fodbold med en 1-0-0 statistik for deres seneste en møde. Det giver en sejrs-rate på 100%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

HB Køge mod Hillerød Fodbold Spiltips

Leo Walta har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. HB Køge satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Hillerød Fodbold kigger til gengæld mod Jonathan Witt i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

HB Køge vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte seks kampe. Gæsterne fra Hillerød Fodbold vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Hillerød Fodbold lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens HB Køge præsterede tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på Capelli Sport Stadion.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af HB Køges seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.3 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.