HB Køge vs Hobro IK – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når HB Køge byder Hobro IK op til dans på søndag på Capelli Sport Stadion stadion.

HB Køge er nummer 7 i tabellen med seks point efter fire kampe, mens Hobro IK rangerer som nummer 3 med ni point efter fire kampe.

HB Køge har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på søndag Deres seneste ti kampe kastede fornemme to mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 20 garn. De lukkede 16 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.6 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Hobro IK er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Hobro IK præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Hobro IK tabte ingen af deres seneste 7 udekampe.

Vores tip

  • I de seneste 5 hjemmekampe i træk HB Køge har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 HB Køge hjemmekampe, har summen af mål været over 3.5
  • I de seneste 5 HB Køge hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • HB Køge scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • 5 af HB Køge’s seneste 6 kampe havde over 3.5 mål
  • Hobro IK har i vandt de seneste 3 ude kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • Hobro IK har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • 8 af Hobro IK’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Hobro IK scorede i 11 af deres seneste 12 udekampe
  • 8 af Hobro IK’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål

Form HB Køge mod Hobro IK

HB Køge har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-1 sejr over Vendsyssel FF. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-0 til AC Horsens, siden 1-7 mod B.93. HB Køges prioritet for denne sæson vil være at holde sig væk fra nedrykningszonen, samtidig med at agere udfordrer til en plads i den øverste halvdel af Nordicbet Liga. HB Køge er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjorte af sig samt en nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv 15.

I deres seneste tre kampe formåede Hobro IK først at banke Næstved BK med 3-2. Herefter nedlagde de også Hillerød Fodbold med 0-1, inden stimen stoppede mod Vendsyssel FF, der vandt en 0-1 sejr. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Hobro IK går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Hobro IK vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led nul nederlag. De scorede otte mål, mens de samtidig indkasserede fire mål.

HB Køge vs Hobro IK – Seneste nyt

HB Køge mod Hobro IK – indbyrdes historik

HB Køge har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Hobro IK. I det seneste opgør mellem disse to løb HB Køge med de tre point i en 0-2 kamp, der blev spillet på Capelli Sport Stadion den 26 maj 2023. HB Køge vandt to af deres seneste ti kampe mod Hobro IK, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten endte uafgjort.

De seneste møder mellem HB Køge og gæsterne fra Hobro IK har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ti opgør.

HB Køge mod Hobro IK Spiltips

Yousef Salech har været stærk for HB Køge i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Hobro IK håber, at Oliver Klitten kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

HB Køge var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også fire nederlag i denne serie. Hobro IK sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. Hobro IK skulle have en god chance for at komme på tavlen på søndag, da HB Køge kun præsterede to clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur fire gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. HB Køge præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Hobro IK snittede 1.4 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af HB Køges seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.2 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Hobro IK spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.