HB Køge vs Hobro IK – Spilfiduser, Optakt og Odds

HB Køge agerer værter for Hobro IK når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Nordicbet Liga den kommende søndag på Capelli Sport Stadion.

HB Køge jagter førstepladsen i kvalifikationsspillet efter at have opnået 25 point på deres første 22 kampe. Hobro IK er i hælene på dem med 23 point efter 22 runder, hvorved de ligger nummer 3 i tabellen.

Der er blevet scoret flittigt i Hobro IKs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste syv kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende søndag.

HB Køge kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 17 mål. Det er 1.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Hobro IK er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Hobro IK præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

HB Køge har vundet syv sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

Hobro IK har indtil videre præsteret fem sejre og otte uafgjorte samt ni nederlag i Nordicbet Liga. Hobro IK lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Køge v Hobro IK.

  • HB Køge har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • HB Køge var i tabte 4 af deres seneste 5 hjemme kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • HB Køge har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • HB Køge tabte deres seneste 3 kampe
  • HB Køge tabte 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 7 kampe i træk Hobro IK har spillet, har begge hold scoret
  • 12 af Hobro IK’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • Hobro IK har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 6 Hobro IK kampe, har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 4 udekampe i træk Hobro IK har spillet, har begge hold scoret

Form HB Køge mod Hobro IK

HB Køge har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af FC Fredericia, før Nykøbing FC satte sig igennem med 4-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Hillerød Fodbold, der satte sig igennem med 0-1. HB Køge præsterede kun én sølle sejr på Capelli Sport Stadion af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort en og tabte fire af disse, hvori de scorede fem mål og lukkede ni ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Hobro IK i øjeblikket. Mod Nykøbing FC satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 2-2 mod Hvidovre IF. I sidste runde gik de dog ned med 2-1 mod FC Helsingør. Hobro IK formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga. De opnåede tre uafgjorte og tabte tre, hvori de indkasserede otte og scorede fire mål.

Ingen hold har scoret færre mål på hjemmebane i denne sæson end de 13 kasser, som HB Køge indtil videre har præsteret. De indkasserede også 16 selv. Hobro IK er til gengæld det dårligste hold til at score mål på udebane i Nordicbet Liga. De præsterede beskedne fem mål på deres rejser, mens de indkasserede 18.

HB Køge opnåede syv point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt to sejre med ni mål scoret og ti indkasseret. Af deres seneste seks kampe mod hold fra top seks sikrede Hobro IK sig syv point og to sejre. De indkasserede 12 mål, mens de selv scorede syv gange.

HB Køge vs Hobro IK – Seneste nyt

HB Køge mod Hobro IK – indbyrdes historik

Hobro IK har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod HB Køge. I det seneste opgør mellem disse to løb HB Køge med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Både HB Køge og Hobro IK vandt blot to af deres seneste to opgør, mens forbløffende seks kampe sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste pris for en remis ligger i odds 3.50 netop nu.

Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem HB Køge og Hobro IK.

HB Køge mod Hobro IK Spiltips

Leo Walta har været den bedste målskytte i Nordicbet Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. HB Køge satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Hobro IK kigger til gengæld mod Don Deedson Louicius i håb om, at han kan udvide totalen på fire mål i hans seneste kampe i Nordicbet Liga.

HB Køge høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led seks nederlag i denne serie. Hobro IK sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fem gange samt fire nederlag. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for HB Køge. Begge scorede også i fire af de seneste 10 udekampe for Hobro IK.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. HB Køge præsterede et gennemsnit på en mål, mens Hobro IK snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af HB Køges sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Hobro IK spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.