HB Køge mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

HB Køge tager på hjemmebanen Capelli Sport Stadion imod AaB, der kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Nordicbet Liga.

AaB er på udkig efter at overtage førstepladsen i Nordicbet Liga, efter at have samlet 38 point sammen på deres første 17 kampe. HB Køge er 14 point efter i stillingen med 17 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 10 i stillingen.

HB Køge kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 23 mål. Det er 2.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

AaB kan fremvise et respektabelt gennemsnit på to scoringer for deres foregående otte kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i ti mål imod. Det giver et snit på en pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

HB Køge har vundet fire sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i Nordicbet Liga. HB Køge tabte deres foregående 4 opgør.

AaB har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson efter 17 kampe. De kan i stedet fremvise 11 sejre og fem uafgjorte. AaB er på en stærk stime af 8 udekampe i streg uden nederlag.

Vores tip

  • Der er scoret imod HB Køge i 17 af de seneste 19 kampe
  • I de seneste 3 HB Køge hjemmekampe, har summen af mål været over 4.5
  • HB Køge var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • HB Køge tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe HB Køge har spillet, har begge hold scoret
  • AaB scorede i deres seneste 21 kampe
  • AaB scorede i 28 af deres seneste 30 udekampe
  • AaB har ikke tabt deres seneste 11 udekampe
  • AaB har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste kampe
  • I 7 af de seneste 8 kampe AaB har spillet, har begge hold scoret

Form HB Køge mod AaB

HB Køge har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-4 af AC Horsens, før Sønderjyske Fodbold satte sig igennem med 1-4. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Vendsyssel FF, der satte sig igennem med 2-0. HB Køge vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede seks og lukkede 11 mål ind.

Det er ikke helt skidt for AaB, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod FC Helsingør, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Næstved BK, før de desværre tabte med 1-2 til Hobro IK. AaB præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Nordicbet Liga, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 12 mål i kassen, mens de indkasserede fem.

HB Køge vs AaB – Seneste nyt

HB Køge mod AaB – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb AaB med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på Capelli Sport Stadion den 22 september 2023. HB Køge vandt nul af deres seneste ni kampe mod AaB, mens sidstnævnte vandt syv af disse og resten endte uafgjort.

HB Køge mod AaB Spiltips

Hold godt øje med Erkan Semovski, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for HB Køge. For gæsterne præsterede Nicklas Helenius to mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

HB Køge høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led seks nederlag i denne serie. AaB sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt nul nederlag. AaB skulle have en god chance for at komme på tavlen den kommende søndag, da HB Køge kun præsterede to clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur fire gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af HB Køges seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede en mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.9 mål i disse kampe.