HB Køge mod AC Horsens – Optakt, Spilfiduser, Odds

HB Køge nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra AC Horsens kommer forbi på mandag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

På en tredjeplads i tabellen har AC Horsens opnået 25 point på de første 22 afviklede runder. HB Køge samlede 18 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 4 i Nordicbet Liga stillingen af sig.

HB Køge kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 25 mål. Det er 2.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

AC Horsens er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens AC Horsens præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

HB Køge har vundet fem sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden 14 kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

AC Horsens har indtil videre præsteret syv sejre og fire uafgjorte samt 11 nederlag i Nordicbet Liga. AC Horsens indkasserede mindst én kasse i deres seneste 11 kampe.

Vores tip

  • 10 af HB Køge’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • HB Køge var i tabte 7 af deres seneste 9 kampe i Nordicbet Liga involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod HB Køge i 16 af de seneste 18 kampe
  • HB Køge var i tabte de seneste 5 hjemme kampe i træk involveret i opgør med over 2.5 mål
  • 9 af HB Køge’s seneste 11 kampe i Nordicbet Liga havde over 2.5 mål
  • I 12 af de seneste 14 kampe AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod AC Horsens i de seneste 14 kampe
  • I 10 af de seneste 11 kampe AC Horsens har spillet i Nordicbet Liga, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod AC Horsens i 21 af de seneste 23 udekampe
  • I de seneste 7 udekampe i træk AC Horsens har spillet, har begge hold scoret

Form HB Køge mod AC Horsens

Bare ét point forhindrer HB Køge i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-1 og 0-4 mod B.93 og Hillerød Fodbold. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod FC Fredericia. HB Køge vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort nul gange og tabte fire, mens de scorede syv og lukkede 16 mål ind.

AC Horsens har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Næstved BK, hvorefter de mod Sønderjyske Fodbold tabte 1-4. Endnu en skuffelse fulgte senest mod B.93, der vandt 3-2. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt AC Horsens to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede otte og scorede ti mål.

HB Køge opnåede tre point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med fem mål scoret og 15 indkasseret. Af deres seneste seks kampe mod hold fra top seks sikrede AC Horsens sig tre point og en sejre. De indkasserede 17 mål, mens de selv scorede seks gange.

HB Køge vs AC Horsens – Seneste nyt

HB Køge mod AC Horsens – indbyrdes historik

AC Horsens har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod HB Køge. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang HB Køge stod overfor AC Horsens. Det sluttede 1-4 i en fremragende Nordicbet Liga duel imellem klubberne. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. HB Køge vandt fire opgør, mens AC Horsens sejrede fem gange.

Begge hold scorede i tre af de seneste ti kampe mellem HB Køge og AC Horsens.

HB Køge mod AC Horsens Spiltips

Med bare ét mål i Nordicbet Liga på det seneste er Jafar Arias ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. AC Horsens sætter deres lid til, at Marinus ‘Mini’ Larsen kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i Nordicbet Liga.

HB Køge høstede tre point i to af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led syv nederlag i denne serie. AC Horsens sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. HB Køge holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens AC Horsens præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens HB Køge har et gennemsnit på 0.8 mål i de opgør, har AC Horsens et snit på 1.6 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange. Der var over 2.5 mål i otte af HB Køges foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.1 mål i processen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.