HB Køge mod B.93 – Optakt, Spilfiduser, Odds

HB Køge nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra B.93 kommer forbi på fredag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

B.93 er på udkig efter at overtage førstepladsen i Nordicbet Liga, efter at have samlet 29 point sammen på deres første 24 kampe. HB Køge er 21 point efter i stillingen med 24 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 4 i stillingen.

HB Køge kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 23 mål. Det er 2.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

B.93 har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende fredag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 11 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fire gange.

HB Køge er noteret for seks sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

B.93 har indtil videre præsteret otte sejre og fem uafgjorte samt 11 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • 11 af HB Køge’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 7 HB Køge hjemmekampe , har summen af mål været over 2.5
  • 10 af HB Køge’s seneste 12 kampe i Nordicbet Liga havde over 2.5 mål
  • I de seneste 6 HB Køge hjemmekampe i Nordicbet Liga, har summen af mål været over 2.5
  • 6 af HB Køge’s seneste 7 hjemmekampe havde over 3.5 mål
  • 8 af B.93’s seneste 10 kampe havde over 3.5 mål
  • I 7 af de seneste 9 kampe B.93 har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af B.93’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • B.93 har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe i Nordicbet Liga
  • B.93 var i tabte 4 af de seneste 5 ude kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 3.5

Form HB Køge mod B.93

HB Køge har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod FC Fredericia, før de sejrede 5-0 mod AC Horsens. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-1 nederlag mod Næstved BK. HB Køge vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort nul gange og tabte fire, mens de scorede 11 og lukkede 16 mål ind.

De seneste tre kampe har for B.93 givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke AC Horsens med 3-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 4-0 mod Hillerød Fodbold. Deres seneste opgør, mod FC Helsingør, indbragte et point i en 2-2 kamp. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt B.93 to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede otte og scorede syv mål.

HB Køge opnåede to point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt nul sejre med fem mål scoret og 18 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede B.93 sig syv point og to sejre. De indkasserede 19 mål, mens de selv scorede syv gange.

HB Køge vs B.93 – Seneste nyt

HB Køge mod B.93 – indbyrdes historik

Med sejre på 3-1 og 7-1 i deres seneste to opgør mod HB Køge ser B.93 uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. HB Køge vandt en af deres foregående tre kampe mod B.93, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem HB Køge og B.93 blev der scoret mindst fire mål i hver eneste kamp. Begge hold scorede i to af de seneste to kampe mellem HB Køge og B.93.

HB Køge mod B.93 Spiltips

Jafar Arias har tre mål i seks Nordicbet Liga kampe for HB Køge, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod B.93. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Jeppe Erenbjerg, der har banket tre mål ind i Nordicbet Liga.

HB Køge høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led syv nederlag i denne serie. B.93 sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt syv nederlag. Målene flyder rimeligt frit for HB Køge på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af B.93s seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste to kampe mellem disse to hold. HB Køge præsterede et gennemsnit på en mål, mens B.93 snittede fem mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af HB Køges forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori B.93 formåede at score 1.6 mål i gennemsnit.