HB Køge skal bremse Esbjerg

Såvel HB Køge som Esbjerg fB har som minimum kig på at konsolidere deres position på fredag. Begge har sågar mulighed for at forbedre placeringen i Nordicbet Liga yderligere i deres direkte duel. HB Køge er placeret som nummer 8 i tabellen med 15 point efter 15 kampe. Esbjerg fB ligger på en placering som nummer 7 i stillingen med 16 point ovenpå deres 15 opgør. 

Motivationen bør være på plads hos HB Køge, som kan overhale Esbjerg fB i stillingen på fredag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Capelli Sport Stadion.

Når det kommer til mål, er HB Køge ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs. 

Esbjerg fB kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på fredag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gang.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Køge vs Esbjerg fB.

  • HB Køge har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • HB Køge er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste HB Køge kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • HB Køge har scoret i seneste 7 af 9 kampe.
  • Esbjerg fB har indkasseret mål i seneste 18 af 20 kampe;
  • Esbjerg fB har indkasseret mål i de seneste 12 udebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Esbjerg fB kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Esbjerg fB har scoret i seneste 8 af 10 kampe.

Form HB Køge mod Esbjerg fB

HB Køge drømmer om mere

Det er vanskeligt at pege fingre ad HB Køge, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. HB Køge har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Hvidovre IF tabte de 1-0, hvorefter de vandt 2-0 over AC Horsens. De var tilbage i rendestenen med et 4-1 nederlag mod Vendsyssel FF.

Esbjerg fB drømmer om mere.

HB Køge har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen selvom de har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod FC Fredericia gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-2. De revancherede de med en sejr på 6-2 over Hobro IK, inden de senest spillede 2-2 mod Jammerbugt FC.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver HB Køge 39% chance for at tage tre point mod Esbjerg fB. Det svarer til, at man får 2.55 på oddset for sejr til HB Køge, mens uafgjort giver 3.35 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Esbjerg fB betaler dig pengene 2.55 gange igen på oddset.

HB Køge v Esbjerg fB Indbyrdes historik

Esbjerg fB havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i Oktober 2021 i Nordicbet Liga. HB Køge møder Esbjerg fB med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-5 for deres seneste 8 kampe i Nordicbet Liga. I de foregående 8 kampe mellem HB Køge og Esbjerg fB bød 2 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 2 af de 10 kampe.

Stilling i Nordicbet Liga

Hold øje med…