HB Køge mod FC Helsingør – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Helsingør står overfor HB Køge på mandag i et Nordicbet Liga møde på Capelli Sport Stadion.

HB Køge er placeret som nummer 4 i tabellen i Nordicbet Liga, da de indtil videre har opnået 27 point til samlingen. FC Helsingør har opnået 16 point, hvilket placerer dem som nummer 6 efter 29 runder.

HB Køge fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende mandag. FC Helsingør bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

HB Køge har før opgøret den kommende mandag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 23 mål. Det kaster et gennemsnit på 2.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

FC Helsingør er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens FC Helsingør præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

HB Køge har vundet syv sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 16 kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

FC Helsingør har indtil videre præsteret to sejre og ti uafgjorte samt 17 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • 8 af HB Køge’s seneste 9 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 7 af HB Køge’s seneste 8 hjemmekampe i Nordicbet Liga havde over 2.5 mål
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe HB Køge har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af HB Køge’s seneste 9 hjemmekampe havde over 3.5 mål
  • I 5 af de seneste 6 kampe HB Køge har spillet, har begge hold scoret
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 27 kampe i Nordicbet Liga
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 20 kampe
  • FC Helsingør har ikke vundet deres seneste 19 udekampe i Nordicbet Liga
  • Der er scoret imod FC Helsingør i 27 af de seneste 29 kampe
  • Der er scoret imod FC Helsingør i 25 af de seneste 27 kampe i Nordicbet Liga

Form HB Køge mod FC Helsingør

Det er ikke helt skidt for HB Køge, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod FC Helsingør, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Hillerød Fodbold, før de desværre tabte med 7-1 til B.93. HB Køge opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede 13 og lukkede 14 mål ind.

FC Helsingør har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod HB Køge, hvorefter de mod AC Horsens tabte 0-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Hillerød Fodbold, der vandt 3-2. FC Helsingør vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede tre uafgjorte og tre nederlag af sig. De lukkede 14 mål ind og scorede selv ni.

HB Køge er det mest scorende hjemmehold i Nordicbet Liga med 22 mål scoret, mens de indkasserede 31. Samtidig er FC Helsingør de mindst scorende udehold i Nordicbet Liga med blot 13 kasser på kontoen. De lukkede samtidig 29 ind.

HB Køge opnåede to point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt nul sejre med fem mål scoret og 18 indkasseret. FC Helsingør vandt en sejre i deres foregående 23 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 26 mål og lukkede 50 ind. Dette indbragte dem 11 point.

HB Køge vs FC Helsingør – Seneste nyt

HB Køge mod FC Helsingør – indbyrdes historik

HB Køge har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 6 indbyrdes opgør mod FC Helsingør. Det seneste indbyrdes opgør i Nordicbet Liga mellem HB Køge og FC Helsingør fandt sted i april 2024. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. HB Køge går til kampen mod FC Helsingør med en 4-2-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem HB Køge og FC Helsingør blev der scoret højst to mål. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem HB Køge og FC Helsingør var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

HB Køge mod FC Helsingør Spiltips

Hold godt øje med Erkan Semovski, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for HB Køge. For gæsterne præsterede Mathias Christensen tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

HB Køge høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag i denne serie. FC Helsingør sikrede sig nul sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for HB Køge på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af FC Helsingørs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. HB Køge præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens FC Helsingør landede et snit på 1.6 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af HB Køges sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som FC Helsingør spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.