HB Køge mod Fremad Amager i Nordicbet Liga runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

HB Køge er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Fremad Amager på fredag i Nordicbet Liga. Tre point til favoritholdet betaler 1.50 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Capelli Sport Stadion.

HB Køge indtager en plads som nummer 1 i tabellen med 29 point efter 24 kampe. På de 24 runder Fremad Amager har afviklet, har de indsamlet 21 point og ligger nummer 5 i stillingen.

Fremad Amager vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet HB Køge, når de to klubber brager sammen i Nordicbet Liga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

HB Køge har før opgøret den kommende fredag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Fremad Amager ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Køge v Fremad Amager.

Form HB Køge mod Fremad Amager

HB Køge håber på yderligere point til samlingen.

HB Køge går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod FC Fredericia, før de nedlagde Vendsyssel FF med 3-0. Mod Hobro IK blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

Fremad Amager drømmer om mere.

Fremad Amager har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Hobro IK, før de sejrede 4-1 mod Jammerbugt FC. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-0 nederlag mod Vendsyssel FF.

HB Køge v Fremad Amager Indbyrdes historik

Der blev delt i porten, da HB Køge senest stod overfor Fremad Amager på Capelli Sport Stadion. Kedeligt var det ikke, men ingen af holdene formåede at sætte sig igennem, hvorfor der stod 0-0 på måltavlen, da sidste fløjt lød. HB Køge går ind til opgøret med en historik mod Fremad Amager, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 10 kampe mellem HB Køge og Fremad Amager. Begge hold var på tavlen 3 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor HB Køge og Fremad Amager ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende fredag på Capelli Sport Stadion.

HB Køge mod Fremad Amager – Hold øje med…

Hold godt øje med Nsungusi Effiong, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for HB Køge. For gæsterne præsterede Lucas Ravn-Haren 3 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.