Håbløse HB Køge halter videre mod Helsingør

HB Køge tager imod FC Helsingør på Capelli Sport Stadion i runde 29 på tirsdag i 1. Division. HB Køge er placeret nummer 6 i stillingen med 31 point for 28 kampe, og 14 point foran efter 28 kampe ligger FC Helsingør nummer 4.

HB Køge i ekspresfart mod bunden.

Det er miserable tider for HB Køge, der kan fremvise 5 nederlag på stribe som belønning for deres, indrømmet, beskedne indsats. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at HB Køge kom til kort i et 2-1 nederlag mod FC Fredericia, hvorefter de noterede et 1-0 nederlag mod Esbjerg fB mens den seneste kamp resulterede i et 3-0 nederlag mod FC Fredericia.

HB Køge har på eget græs bare præsteret beskedne 1 sejr i de seneste 6 kampe siden februar. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem på tirsdag.

FC Helsingør inde i god stime.

Selvom sidste rundes kamp betød nederlag for FC Helsingør har formen generelt været yderst tilfredsstillende i 1. Division. Deres seneste tre kampe gav først FC Helsingør en 1-0 sejr mod Esbjerg fB, herefter fulgte en 3-0 sejr mod Viborg FF, mens de i den seneste kamp blev smaderet af Viborg FF i et 3-0 nederlag.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 3 sejre i de seneste 6 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for FC Helsingør den kommende tirsdag.

HB Køge vs FC Helsingør h2h

Målfest ligger ikke i kortene

HB Køge tabte deres seneste indbyrdes møde i 1. Division, da FC Helsingør noterede en sejr på 3-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor HB Køge sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 6 af de foregående 10 opgør. Begge hold har noteret sig 3 sejre i deres seneste 10 kampe i 1. Division, mens 4 kampe sluttede uafgjort. Måske ligger værdien på oddset i krydset.

Stats and facts for HB Køge and FC Helsingør.

  • HB Koege har tabt i de seneste 5 kampe i træk;
  • HB Koege ikke vundet i de seneste 9 kampe i træk;
  • HB Koege ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • HB Koege har tabt i seneste 5 af 6 kampe.
  • I 2 of 4 seneste FC Helsingoer kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • FC Helsingoer har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.