HB Køge mod Hillerød Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

HB Køge nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Hillerød Fodbold kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Nordicbet Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Hillerød Fodbold nyder udsigten fra toppen af tabellen med 36 point for 27 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet HB Køge ligger placeret som nummer 4 i Nordicbet Liga med 26 point oven på 27 afviklede kampe.

Selvom HB Køge halter efter Hillerød Fodbold med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i Nordicbet Liga. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

HB Køge har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Hillerød Fodbold ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 12 mål ind, eller 1.2 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fire gange.

HB Køge er noteret for syv sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Hillerød Fodbold kigger på ni sejre, samt ni uafgjorte såvel som ni nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • I de seneste 8 HB Køge hjemmekampe , har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 7 HB Køge hjemmekampe i Nordicbet Liga, har summen af mål været over 2.5
  • 6 af HB Køge’s seneste 8 hjemmekampe havde over 4.5 mål
  • 7 af HB Køge’s seneste 8 hjemmekampe havde over 3.5 mål
  • 6 af HB Køge’s seneste 7 hjemmekampe i Nordicbet Liga havde over 3.5 mål
  • Hillerød Fodbold scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • 5 af Hillerød Fodbold’s seneste 6 udekampe havde over 3.5 mål
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste udekampe i Nordicbet Liga
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Hillerød Fodbold har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe

Form HB Køge mod Hillerød Fodbold

HB Køge ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke B.93 med 5-3 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Hillerød Fodbold. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod FC Helsingør. HB Køge vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort nul gange og tabte fire, mens de scorede 13 og lukkede 17 mål ind.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Hillerød Fodbold på udkig efter en sejr. Mod FC Helsingør spillede de 2-2, før de også delte point med HB Køge i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Næstved BK. I deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga vandt Hillerød Fodbold to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede syv og scorede 12 mål.

HB Køge har været brandvarme i Nordicbet Liga på hjemmebane i denne sæson, hvor de scorede 21 kasser. Det gør dem til det mest scorende hjemmehold, og de indkasserede i øvrigt også 30 undervejs. Hillerød Fodbold ligger heller ikke på den lade side og er ligaens mest scorende udehold med 29 kasser. De indkasserede desuden 19 mål.

HB Køge opnåede fem point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med syv mål scoret og 17 indkasseret. Af deres seneste otte kampe mod hold fra top seks sikrede Hillerød Fodbold sig ni point og to sejre. De indkasserede 15 mål, mens de selv scorede 14 gange.

HB Køge vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

HB Køge mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Nordicbet Liga mellem HB Køge og Hillerød Fodbold fandt sted i april 2024. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. HB Køge går til kampen mod Hillerød Fodbold med en 3-1-3 statistik for deres seneste syv møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 43%.

Begge hold scorede i en af de seneste syv kampe mellem HB Køge og Hillerød Fodbold.

HB Køge mod Hillerød Fodbold Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Sebastian Pingel været på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på søndag, skyldes det, at Hillerød Fodbold håber, at han kan bygge på mod HB Køge. Sidstnævnte håber til gengæld på Jafar Arias til at videreføre den form, som har bragt ham tre mål i hans seneste seks kampe.

HB Køge vandt fire af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til seks nederlag. Hillerød Fodbold vandt fire af deres seneste 10 udekampe, og spillede fire uafgjort, mens det blev til to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for HB Køge på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Hillerød Fodbolds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. HB Køge præsterede et gennemsnit på 1.29 mål, mens Hillerød Fodbold snittede 0.99 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af HB Køges seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.