HB Køge mod Hillerød Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Hillerød Fodbold kommer til Capelli Sport Stadion til et opgør i Nordicbet Liga på fredag, håber HB Køge at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

HB Køge er nummer 10 i tabellen med 17 point efter 20 kampe, mens Hillerød Fodbold rangerer som nummer 7 med 27 point efter 20 kampe.

HB Køge kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hillerød Fodbold kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende fredag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fem gange.

HB Køge har vundet fem sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden 13 kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

Hillerød Fodbold kigger på syv sejre, samt seks uafgjorte såvel som syv nederlag i Nordicbet Liga. Hillerød Fodbold tabte ingen af deres seneste 6 udekampe.

Vores tip

  • HB Køge har i tabte de seneste 4 hjemme kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • HB Køge var i tabte 6 af deres seneste 7 kampe i Nordicbet Liga involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • I 8 af de seneste 10 kampe HB Køge har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 hjemmekampe i træk HB Køge har spillet, har begge hold scoret
  • HB Køge har i tabte 6 af de seneste 8 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • I de seneste 4 Hillerød Fodbold kampe , har summen af mål været over 5.5
  • 14 af Hillerød Fodbold’s seneste 16 udekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 Hillerød Fodbold kampe , har summen af mål været over 4.5
  • 10 af Hillerød Fodbold’s seneste 12 udekampe i Nordicbet Liga havde over 2.5 mål
  • I de seneste 5 kampe i træk Hillerød Fodbold har spillet, har begge hold scoret

Form HB Køge mod Hillerød Fodbold

Det er alt eller intet for HB Køge i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-1 nederlag mod AaB, hvortil de svarede igen mod FC Helsingør i en 0-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 3-1 mod B.93. HB Køge opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag, mens de scorede syv og lukkede 13 mål ind.

Hillerød Fodbold virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Sønderjyske Fodbold, der blev nedlagt 0-2. Herefter spillede de 4-4 mod Vendsyssel FF, hvorpå FC Helsingør blev besejret 4-2. Hillerød Fodbold vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led nul nederlag. De scorede 14 mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Hillerød Fodbold vandt to sejre i deres foregående 11 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 15 mål og lukkede 19 ind. Dette indbragte dem ti point.

HB Køge vs Hillerød Fodbold – Seneste nyt

HB Køge mod Hillerød Fodbold – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 0-4 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende fredag. HB Køge var i fantastisk form, sidste gang de spillede mod Hillerød Fodbold, som fik en lærestreg i en 4-0 sejr til et på dagen flyvende HB Køge-hold.

HB Køge mod Hillerød Fodbold Spiltips

Med to mål i de seneste seks kampe har Erkan Semovski været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Hillerød Fodbold. Hos gæsterne går Sebastian Pingel efter at føje yderligere til hans samling af tre mål i hans seneste kampe.

HB Køge vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte syv kampe. Gæsterne fra Hillerød Fodbold vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf fire sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for HB Køge på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Hillerød Fodbolds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i otte af HB Køges sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.6 mål i disse kampe.