Lyngby kan erobre førstepladsen mod HB Køge

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når HB Køge byder Lyngby Boldklub op til dans den kommende lørdag på Capelli Sport Stadion stadion. HB Køge indtager en plads som nummer 7 i tabellen med 19 point efter 17 kampe. På de 17 runder Lyngby Boldklub har afviklet, har de indsamlet 35 point og ligger nummer 2 i stillingen. HB Køge har brug for en sejr på lørdag for at lukke afstanden til Lyngby Boldklub i stillingen i Nordicbet Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet. Når det kommer til mål, er HB Køge ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs. Hvad målscoring angår, er Lyngby Boldklub ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 5 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Køge v Lyngby Boldklub.

  • HB Køge har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • HB Køge er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • HB Køge har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • I 5 of 7 seneste HB Køge kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Lyngby Boldklub har scoret i seneste 30 af 32 kampe;
  • I 8 of 10 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål UNDER 2.5;
  • I 4 seneste Lyngby Boldklub udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.

Form HB Køge mod Lyngby Boldklub

HB Køge inde i god stime.

HB Køge har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Vendsyssel FF gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 4-1. De revancherede de med en sejr på 3-0 over Esbjerg fB, inden de senest spillede 1-1 mod FC Helsingør.

Lyngby Boldklub inde i god stime.

Lyngby Boldklub går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Lyngby Boldklub har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Hvidovre IF. De svarede stærkt igen mod Vendsyssel FF, som blev slået 1-0, før de sejrede 3-0 over Jammerbugt FC.

 

HB Køge v Lyngby Boldklub Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Nordicbet Liga mellem HB Køge og Lyngby Boldklub fandt sted i maj 2019. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har HB Køge som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 17/4, hvilket svarer til, at bookmakerne giver HB Køge 19% chance for at banke Lyngby Boldklub. En pointdeling betaler 57/20 i gevinst på oddset, hvor imod Lyngby Boldklub udbetaler 57/100 i gevinst på oddset for en sejr. HB Køge møder Lyngby Boldklub med en historik imellem klubberne, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. De seneste 10 kampe mellem HB Køge og Lyngby Boldklub har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor HB Køge og Lyngby Boldklub ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Capelli Sport Stadion.

Topscorer i form