HB Køge mod Næstved BK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Både HB Køge og Næstved BK går ind til kampen den kommende søndag på en placering i midten af tabellen i Nordicbet Liga. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Capelli Sport Stadion.

HB Køge går ind til runde 13 som nummer 9 i Nordicbet Liga tabellen med 11 point på kontoen. Med 12 runder bag dem har Næstved BK samlet syv point, hvilket giver dem en placering som nummer 12 i stillingen.

Der har været så lidt, som har adskilt HB Køge fra Næstved BK i deres seneste tre opgør, at de alle sluttede uden vinder. Det er næppe tilfældigt, og spørgsmålet er, om nogen af parterne vil være i stand til at bryde koden til sejr på Capelli Sport Stadion.

Når det kommer til mål, er HB Køge ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne seks gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 24 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.4 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Næstved BK er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 21 mål, mens Næstved BK præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.1 mål pr. kamp.

HB Køge har vundet tre sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i Nordicbet Liga.

Næstved BK har indtil videre præsteret en sejre og fire uafgjorte samt syv nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • Der er scoret imod HB Køge i 12 af de seneste 14 kampe
  • HB Køge har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • 3 af HB Køge’s seneste 4 hjemmekampe havde under 1.5 mål
  • HB Køge tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod HB Køge i 8 af de seneste 10 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Næstved BK i 17 af de seneste 19 udekampe
  • Næstved BK scorede i 12 af deres seneste 14 udekampe
  • Næstved BK har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Næstved BK har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Næstved BK i 9 af de seneste 11 kampe

Form HB Køge mod Næstved BK

HB Køge har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Lyngby Boldklub, før de sejrede 1-0 mod FC Helsingør. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-1 nederlag mod Kolding IF. HB Køge vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede fem og lukkede 11 mål ind.

Næstved BK har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-2 af FC Midtjylland. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 4-1 til FC Fredericia, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Hobro IK. Næstved BK vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Nordicbet Liga, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede 14 mål ind og scorede selv seks.

HB Køge tog syv point fra deres seneste fem opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Dette har kastet to sejre af sig efter ni mål scoret og 12 indkasseret. HB Køge scorede otte mål og indkasserede selv 15 i deres foregående syv opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. Dette førte til en sejre og fem point.

HB Køge vs Næstved BK – Seneste nyt

HB Køge mod Næstved BK – indbyrdes historik

HB Køge har ikke vundet en eneste af de seneste 9 opgør mod rivalerne Næstved BK. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. HB Køge går til kampen mod Næstved BK med en 1-6-3 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 10%.

Næstved BK scorede i deres seneste 6 opgør mod HB Køge i Nordicbet Liga. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem HB Køge og Næstved BK.

HB Køge mod Næstved BK Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Jubril Adedeji, der viser god form for HB Køge. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod Næstved BK.Gæsterne krydser fingre for Frederik Emil Christensen til at score igen efter to Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

HB Køge vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Næstved BK vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Næstved BK præsterede blot at holde rent bur i to af deres seneste 10 udekampe. HB Køge formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på Capelli Sport Stadion.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens HB Køge har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har Næstved BK et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af HB Køges seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.