HB Køge mod Næstved BK – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Næstved BK kommer til Capelli Sport Stadion til et opgør i Nordicbet Liga den kommende søndag, håber HB Køge at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

HB Køge er placeret som nummer 4 i tabellen i Nordicbet Liga, da de indtil videre har opnået 30 point til samlingen. Næstved BK har opnået 24 point, hvilket placerer dem som nummer 5 efter 30 runder.

Selvom de kun er adskilt af få point, kommer HB Køge på hårdt arbejde den kommende søndag. Næstved BK er favoritter til som minimum at opretholde den føring, de har over HB Køge i Nordicbet Liga-tabellen.

HB Køge har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 21 mål. Det kaster et gennemsnit på 2.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er Næstved BK ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

HB Køge er noteret for otte sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 16 nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Næstved BK kigger på fire sejre, samt 12 uafgjorte såvel som 14 nederlag i Nordicbet Liga.

Vores tip

  • 9 af HB Køge’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe HB Køge har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af HB Køge’s seneste 10 hjemmekampe havde over 3.5 mål
  • 8 af HB Køge’s seneste 9 hjemmekampe i Nordicbet Liga havde over 2.5 mål
  • I 6 af de seneste 7 kampe HB Køge har spillet, har begge hold scoret
  • Næstved BK har ikke vundet 22 af 24 af deres seneste udekampe i Nordicbet Liga
  • Der er scoret imod Næstved BK i 21 af de seneste 23 udekampe i Nordicbet Liga
  • Næstved BK har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Næstved BK i 10 af de seneste 12 udekampe
  • 5 af Næstved BK’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål

Form HB Køge mod Næstved BK

HB Køge har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Hillerød Fodbold sluttede 1-1, hvorpå et 7-1 nederlag mod B.93 fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da FC Helsingør blev nedlagt med 3-1. HB Køge præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 15 og indkasserede 11 mål.

Næstved BK har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod B.93 satte de sig igennem med 1-0, før AC Horsens viste sig for stærke og sejrede 1-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Næstved BK gik ned 1-3 mod Hillerød Fodbold. Næstved BK kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv seks.

HB Køge opnåede to point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt nul sejre med fem mål scoret og 18 indkasseret. Næstved BK vandt to sejre i deres foregående 24 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Nordicbet Liga. De scorede 19 mål og lukkede 40 ind. Dette indbragte dem 16 point.

HB Køge vs Næstved BK – Seneste nyt

HB Køge mod Næstved BK – indbyrdes historik

HB Køge har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 11 indbyrdes opgør mod Næstved BK. HB Køge tabte deres seneste indbyrdes møde i Nordicbet Liga med Næstved BK, da Næstved BK noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor HB Køge sikrede alle tre point via en sejr på 3-2. HB Køge går til kampen mod Næstved BK med en 1-6-3 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 10%.

Næstved BK scorede i deres seneste 8 opgør mod HB Køge i Nordicbet Liga. Begge hold på måltavlen kom ud otte gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem HB Køge og Næstved BK.

HB Køge mod Næstved BK Spiltips

Erkan Semovski har været stærk for HB Køge i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Næstved BK håber, at Frederik Emil Christensen kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

HB Køge høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag i denne serie. Næstved BK sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for HB Køge på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Næstved BKs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. HB Køge præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Næstved BK snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede otte gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af HB Køges seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.