HB Køge mod Sønderjyske Fodbold – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både HB Køge og Sønderjyske Fodbold, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Nordicbet Liga på Capelli Sport Stadionpå fredag.

Sønderjyske Fodbold nyder udsigten fra toppen af tabellen med 36 point for 15 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet HB Køge ligger placeret som nummer 9 i Nordicbet Liga med 14 point oven på 15 afviklede kampe.

HB Køge fik en seriøs øretæve i deres seneste kamp, og vil være tændte for at revanchere sig selv på fredag. Sønderjyske Fodbold bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

HB Køge kommer til deres næste Nordicbet Liga kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 21 mål. Det er 2.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Sønderjyske Fodbold kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.8 mål pr. kamp, svarende til 28 mål i alt. De måtte finde sig i otte scoringer imod, eller et snit på 0.8 pr. kamp, hvor de holdt rent bur fem gange.

HB Køge er noteret for fire sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Nordicbet Liga i denne sæson.

Sønderjyske Fodbold kigger på 11 sejre, samt tre uafgjorte såvel som en nederlag i Nordicbet Liga. Sønderjyske Fodbold er noteret for 6 sejre på stribe.

Vores tip

  • Der er scoret imod HB Køge i 15 af de seneste 17 kampe
  • I de seneste 4 kampe i træk HB Køge har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 HB Køge kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Der er scoret imod HB Køge i 10 af de seneste 12 hjemmekampe
  • HB Køge tabte 6 af 8 af deres seneste kampe
  • I 15 af de seneste 17 udekampe Sønderjyske Fodbold har spillet, har begge hold scoret
  • Sønderjyske Fodbold har ikke tabt deres seneste 13 udekampe
  • Sønderjyske Fodbold scorede i deres seneste 17 udekampe
  • Sønderjyske Fodbold scorede i 29 af deres seneste 31 kampe
  • 15 af Sønderjyske Fodbold’s seneste 17 udekampe havde over 2.5 mål

Form HB Køge mod Sønderjyske Fodbold

HB Køge har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-2 sejr over Næstved BK. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-1 til Hobro IK, siden 1-4 mod AC Horsens. HB Køge vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede fem og lukkede ni mål ind.

Sønderjyske Fodbold har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Kolding IF nedlagt 4-0, hvorpå B.93 blev fejet til side med 0-4. Senest gik formen ud over Hobro IK, der blev slået med 1-0. nul defeatsnulSønderjyske Fodbold har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Nordicbet Liga, der indbragte fem sejre, en uafgjort og nul defeats nederlag. De scorede 17 mål og indkasserede otte på deres vej.

HB Køge opnåede en sejr og fire point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv 15 ind.

HB Køge vs Sønderjyske Fodbold – Seneste nyt

HB Køge mod Sønderjyske Fodbold – indbyrdes historik

Sønderjyske Fodbold vandt de seneste to kampe mod HB Køge i Nordicbet Liga med yderst komfortable cifre. En øretæve på 4-0 tjente som opfølger til en afklapsning på 4-1. Bookmakerne har Sønderjyske Fodbold til odds 1.29 for en sejr i skrivende stund, hvilket svarer til, at de giver Sønderjyske Fodbold 78% chance for at banke HB Køge. En pointdeling betaler 5.00 i gevinst på oddset, hvor imod HB Køge udbetaler 7.50 i gevinst på oddset for en sejr. Sønderjyske Fodbold vandt syv af deres foregående ti kampe, mens HB Køge vandt en sejre i ti opgør. Sønderjyske Fodbold kan spilles til odds 1.29 hos spilselskaberne.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Nordicbet Liga imellem HB Køge og Sønderjyske Fodbold blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I to af de tidligere tre kampe mellem HB Køge og Sønderjyske Fodbold scorede begge hold.

HB Køge mod Sønderjyske Fodbold Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Erkan Semovski, der viser god form for HB Køge. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Nordicbet Liga. Dén total øger han gerne mod Sønderjyske Fodbold.Gæsterne krydser fingre for Peter Christiansen til at score igen efter seks Nordicbet Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

HB Køge høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag i denne serie. Sønderjyske Fodbold sikrede sig syv sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt nul nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. HB Køge holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Sønderjyske Fodbold præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. HB Køge præsterede et gennemsnit på 0.66 mål, mens Sønderjyske Fodbold snittede 3.66 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af HB Køges sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Sønderjyske Fodbold spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.4 mål i disse kampe.