HB Køge mod Vendsyssel FF i Nordicbet Liga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

HB Køge tager den kommende lørdag imod Vendsyssel FF i Nordicbet Liga på Capelli Sport Stadion.

HB Køge er placeret som nummer 1 i tabellen med 25 point efter 22 kampe. Vendsyssel FF ligger på en placering som nummer 2 i stillingen med 24 point ovenpå deres 22 opgør.

De går ind til kampen som store outsidere, men Vendsyssel FF ved, at de kan overhale HB Køge i stillingen i Nordicbet Liga med en sejr den kommende lørdag.

Når det kommer til mål, er HB Køge ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Vendsyssel FF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Køge v Vendsyssel FF.

Form HB Køge mod Vendsyssel FF

HB Køge håber på yderligere point til samlingen.

Det er ikke helt skidt for HB Køge, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 1-0 mod Hobro IK, hvorefter de nappede point via 0-0 mod Fremad Amager. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 2-2 mod FC Fredericia.

Vendsyssel FF drømmer om mere.

I deres seneste tre kampe formåede Vendsyssel FF først at banke Esbjerg fB med 1-0. Herefter nedlagde de også Jammerbugt FC med 0-1, inden stimen stoppede mod Hvidovre IF, der vandt en 0-1 sejr.

HB Køge v Vendsyssel FF Indbyrdes historik

Vendsyssel FF havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-1 tilbage i November 2021 i Nordicbet Liga. HB Køge går ind til opgøret med en historik mod Vendsyssel FF, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. I 5 af de seneste 10 opgør mellem HB Køge og Vendsyssel FF var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Nordicbet Liga

Stillingen i Nordicbet Liga inden den kommende runde 23 fortæller os, hvor HB Køge og Vendsyssel FF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Capelli Sport Stadion.

HB Køge mod Vendsyssel FF – Hold øje med…

Hold godt øje med Oscar Buch, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for HB Køge. For gæsterne præsterede Lucas Jensen 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.