HB Køge skal bremse begejstringen hos oprykkerne fra Nykøbing FC

Såvel HB Køge som Nykøbing FC har som minimum kig på at konsolidere deres position på lørdag. Begge har sågar mulighed for at forbedre placeringen i Nordicbet Liga yderligere i deres direkte duel.

Efter 11 kampe afviklet er HB Køge placeret nummer 9 i stillingen med 9 point. Der er 6 points forskel til Nykøbing FC, der som nummer 6 har samlet 15 point sammen.

Vores tip

Facts og finurligheder for HB Køge vs Nykøbing FC.

  • HB Køge har indkasseret mål i seneste 19 af 21 kampe;
  • I 2 of 4 seneste HB Køge kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • HB Køge har scoret i seneste 4 af 6 kampe.
  • Nykøbing FC har indkasseret mål i seneste 24 af 26 kampe;
  • Nykøbing FC har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • Nykøbing FC har indkasseret mål i de seneste 12 udebane kampe i træk;
  • Der er scoret imod Nykøbing FC i de seneste 10 af 12 kampe.

Form HB Køge vs Nykøbing FC

HB Køge håber på yderligere point til samlingen.

HB Køge har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Lyngby Boldklub, før de sejrede 3-0 mod FC Fredericia. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-0 nederlag mod Esbjerg fB.

Nykøbing FC inde i god stime.

Nykøbing FC vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. De formåede sensationelt at besejre FC København med 3-0 i pokalturneringen. Herefter fulgte et 2-1 nederlag i Horsens, inden Helsingør blev tævet 3-0.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Nykøbing FC stadig af en smule mere værdi på oddset end HB Køge. Bookmakerne har i skrivende stund oddset på en hjemmesejr til 2.55, hvorimod udesejren giver 2.50 på oddset.

HB Køge v Nykøbing FC Indbyrdes historik

HB Køge tabte deres seneste indbyrdes møde i Nordicbet Liga, da Nykøbing FC noterede en sejr på 3-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor HB Køge sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. HB Køge møder Nykøbing FC med en historik imellem klubberne, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i Nordicbet Liga. Af de seneste 10 kampe mellem HB Køge og Nykøbing FC kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i Nordicbet Liga