Her er nogle rekorder Haaland stadig kan slå

online, betting, football

Erling Halland på 22 år scorede senest to mål og slog derved endnu en rekord i sidste uges Champions League-kamp.

Pep Guardiola, Eirik Bakke, Michael Owen og mange flere holder ikke igen med roserne, når det kommer til den unge norske stjerne angriber Erling Halland. Det er som om, at han bare kan sætte bolden i kassen, når han har lyst til det.

Denne uvirkelige næse for mål har upåvirket fulgt den unge Halland, der startede i norske Molde, derefter østrigske Salzburg, der blev til tyske Dortmund og nu spiller i engelske Manchester City. De hurtige tal taler også for sig selv. I både Salzburg, Dortmund og Manchester City er Hallands målscore meget tæt på det antal af kampe, som han har spillet. Således ser det ud:

Mål scoret siden Erling Haaland forlod Norge:

 • Manchester City: 8 kampe / 12 mål
 • Dortmund: 89 kampe / 86 mål
 • Red Bull Salzburg: 27 kampe / 29 mål

I alt: 124 kampe / 127 mål

Sidste tirsdag, da Manchester City tørnede sammen med spanske Sevilla i Champions League, slog den unge norske angriber endnu engang til. Med intet mindre end to scoringer slog han den tidligere rekordholder af pinden som den yngste spiller nogensinde, der har formået at score 25 mål i den mest velrenomerede og prestigefyldte fodboldturnering i verden. Dette i en alder af blot 22 år og 47 dage.

Haalands rekorder

Hvor imponerende denne rekord end kan lyde, så er det faktisk langt fra den eneste, som den unge nordmand kan bryste sig af på sit cv. Dette indeholder mange rekorder, som vi nedenfor har samlet i en liste. På listen fremgå alle rekorder ikke. Kun de mest markante.

Haalands liga-rekorder

Den tyske Bundesliga:

 • Halland er den første spiller, der scorer fem mål i sine første to kampe i Bundesligaen.
 • Første spiller der scorer syv mål i sine første tre Bundesliga-kampe
 • Den spiller med færrest spillede minutter per scoring. Denne rekord gælder hele Bundesligaens historiefor hver af de spillere, der har scoret over 25 mål. I gennemsnit har Haaland scoret et mål hvert 87.minut, som han har spillet for Dortmund
 • Den spiller der har scoret fl est mål i 67 kampe i Bundesligaens historie.
 • Første Dortmund-spiller til både at score i sin debutkamp i den tyske Bundesliga, den tyske pokalturnering pokalturneringen samt i Champions League

Den engelske Premier League:

 • Den spiller med fl est scorede mål i de første fem Premier League-kampe. Her scorede Haaland ni mål
 • Den spiller der hurtigst lavede to hattricks i Premier League. Haaland skulle kun bruge fem kampe pådet

Haalands Champions League-rekorder

For Salzburg:

 • Halland har en delt rekord med fl est scorede mål i sin Champions League-deput, hvor han scoredehattrick for østrigske Salzburg
 • Halland er den første spiller, der har scoret seks mål i sine tre første Champions League-kampe. Dennerekord udbyggede han både i sin kamp nummer fi re og i sin kamp nummer fem.
 • Halland er delt rekordholder i de første fem af hans spillede Champions League-kampe.
 • Halland er den yngste spiller nogensinde til at score ti gange i sin første sæsson i Champions League.Ligeledes er han den første teenager, der gør det.
 • Halland er den spiller, der hurtigst har nået ti scoreinger i Champions League. Det skulle ikke tageNordmanden mere end syv kampe at sende bolden ti gange i mål i verdens mest prestigefyldte fodboldturnering. Dette er hele fi re kampe hurtigere end den rekord, som han slog.

For Dortmund og Manchester City:

 • Halland er den spiller med færrest spillede minutter per scoring i hele Champions Leagues historie forspiller der har score mindst 15 gange i turneringen. Således har Haaland scoret et mål hvert 64. minut,han har spillet i turneringen.
 • Haaland er den yngste spiller, der har scoret 20 mål i Champions Leagues historie. Da Haaland satte sin20. scoring i kassen var han 20 år og 231 dage gammel.
 • Halland er den yngste spiller, der nogensinde har scoret 25 gange i Champion Leagues historie. Dennerekord satte nordmanden, da han var 22 år og 47 dage gammel.

Haaland og det norske Landshold

Selv i landsholds regi har Halland et par rekorder. Men til trods for, at han er den spiller med flest mål i en U21-kamp (ni styks mod Honduras) og den yngste til at score ti mål på A-landsholdet, er det måske her, der er noget at komme efter for den Norske angriber.

Vil han eksempelvis kun fravriste Ronaldo rekorden som mest scorende spiller i EM. Vil han kunne slå Kloses rekord med flest scorede mål til VM. Det må tiden vise. Kunne du tænke dig at spille på onsdag, når Manchester City støder sammen med Haalands gamle klub Dortmund i Champions League, så har du mulighed for at gøre det her spiludenomrofus.net.