Her kan du følge med i Viborg FF vs SønderjyskE – TV kanaler, Streamingtjenester og mere

Superligaen er tilbage – Find ud af hvor du kan se Viborg og Sønderjyske sætte gang i slutspillet

Viborg FF åbner Superligaen kvalifikationspil på førstepladsen af de seks klubber fra den nedre halvdel af grundspillet. En imponerende bedrift for en oprykker og var det ikke for Silkeborg, havde de været den klart mest imponerende oprykker.

Viborg kæmper nu om at sikre syvendepladsen, der giver adgang til en playoff-kamp om at komme i Europa. Selvom de spiller i den nederste halvdel, er der ikke umiddelbart fare for, at Viborg rykker ud, og ambitionerne mål være at forblive nummer syv.

Der venter til gengæld 10 vilde kampe for SønderjyskE, der skal forsøge at undgå degradering til Nordicbet Ligaen. På papiret åbner de med den sværeste kamp fredag aften, men der kan trods alt ligge nogle muligheder.

SønderjyskE har otte point op til nedrykningsstregen, så man er pisket til point. Klubben har stabiliseret sig og er ikke længere så dårlig, som det var i efteråret, men tre uafgjorte kampe i træk rykker ikke nok, når man allerede er et stykke bagud.

Hvor kan du se kampen på tv?📺

Har du planer om at følge kampen hjemme foran skærmen, kan du se kampen live på Tv3 Sport

Hvor kan du streame kampen?💻

Er du på jagt efter en streamingtjeneste, så du kan se kampen fra din computer eller tablet, hvis du har et abonnement på Viaplay.

Er der andre måder at følge kampe på?

Har du ikke mulighed for at følge kampen fra dit tv eller en af de førnævnte streamingtjenester, er der stor sandsynlighed for, at du kan se den live hos Bet365, hvis du har en konto. Har du ikke en konto, kan du oprette en her:

🔒VPN

Er du på ferie i udlandet og forsøger at se en kamp fra en streamingtjeneste, er det ikke altid du kan få lov til at se en bestemt kamp. Det kan skyldes at udenlandske IP adresser, er blokeret på deres tjenester. For at komme uden om dette problem, kan du bruge en Virtual Private Network også kendt som VPN. En VPN opretter en privat forbindelse mellem din enhed og internettet, hvilket forhindrer tjenesten i at læse din placering. Dermed er du altså i stand til at se indhold fra forskellige tjeneste, som ellers ville være blokeret ved din lokation.

En af de tjenester er ExpressVPN og lige nu tilbyder de 3 måneders gratis abonnement oven i, når du opretter dig som bruger. Er det noget for dig, så klik på grafikken nedenunder.

ExpressVPN
Go further with the #1 trusted leader in VPN