Her kan du se Aston Villa vs Liverpool F.C. – TV Kanaler, Streamingtjenester og meget mere

Find ud af her, hvor du kan se Liverpool’s jagt på det engelske mesterskab

Reds-legenden Steven Gerrard skal forsøge at drille sin tidligere klubs håb om en Premier League-titel, når Liverpool rejser til Aston Villa tirsdag aften.

Villa nappede en 3-1 gevinst i Burnley i weekenden, mens Jurgen Klopps mænd blev tvunget til at acceptere det ene point i en 1-1 uafgjort med Tottenham Hotspur. På Turf Moor lørdag var både Danny Ings, Emiliano Buendia og Ollie Watkins alle på tavlen, så Liverpool ved, hvem der skal passes på.

The Villains har taget syv point af de sidste ni mulige, og ”truer” med at bryde ind i den øverste halvdel af tabellen. Gerrard opnåede aldrig en Premier League-titel med Liverpool som spiller og har bestemt ikke råd til at lade sentimentaliteten snige sig ind før tirsdagens kamp, ​​hvor den 41-årige Anfield-helt fuldt ud er klar over sin opgave på Villa Park.

Villa har kun vundet to af deres seneste otte hjemmekampe i Premier League og et såret Liverpool-hold er en farlig størrelse. Jürgen Klopp havde meget at sige om Tottenham Hotspurs taktik efter slutfløjtet på Anfield – til stor morskab for det rejsende publikum – og de rødes firedobbelte titel-håb led et stort slag mod Antonio Contes mænd.

Stimen på 12 sejre i træk på Anfield i Premier League sluttede altså for Liverpool i weekenden, men deres ubesejrede stime siger stadig 16 kampe, og de har holdt nullet i fire af deres sidste fem på udebane.

Hvor kan du se kampen på tv?📺

Har du planer om at følge kampen hjemme foran skærmen, kan du se kampen live på Tv3 MAX

Hvor kan du streame kampen?💻

Er du på jagt efter en streamingtjeneste, så du kan se kampen fra din computer eller tablet, hvis du har et abonnement hos Viaplay.

This image has an empty alt attribute; its file name is Frame-4482.png

Er der andre måder at følge kampe på?

Har du ikke mulighed for at følge kampen fra dit tv eller en af de førnævnte streamingtjenester, er der stor sandsynlighed for, at du kan se den live hos Bet365, hvis du har en konto. Har du ikke en konto, kan du oprette en her

🔒VPN – Følg kampen fra udlandet

Er du på ferie i udlandet og forsøger at se en kamp fra en streamingtjeneste, er det ikke altid du kan få lov til at se en bestemt kamp. Det kan skyldes at udenlandske IP adresser, er blokeret på deres tjenester. For at komme uden om dette problem, kan du bruge en Virtual Private Network også kendt som VPN. En VPN opretter en privat forbindelse mellem din enhed og internettet, hvilket forhindrer tjenesten i at læse din placering. Dermed er du altså i stand til at se indhold fra forskellige tjeneste, som ellers ville være blokeret ved din lokation.

En af de tjenester er ExpressVPN og lige nu tilbyder de 3 måneders gratis abonnement oven i, når du opretter dig som bruger. Er det noget for dig, så klik på grafikken nedenunder.

ExpressVPN
Go further with the #1 trusted leader in VPN