Her kan du se Atlético Madrid vs Manchester City – TV-Kanaler, Streamingtjenester og meget mere

Find ud af her, hvor du kan se aftens CL brag mellem Atlético Madrid og Manchester City

Man City udfordrer Atletico Madrid på Estadio Wanda Metropolitano den kommende onsdag i returkampen i kvartfinalen af Champions League. Man City formåede at holde fast i en snæver 1-0 sejr i den første kamp, hvorfor de ved, at endnu et clean sheet her vil sikre dem adgang til næste runde.

Hvor kan du se kampen på tv?📺

Har du planer om at følge kampen hjemme foran skærmen, kan du se kampen live på Tv3+

Hvor kan du streame kampen?💻

Er du på jagt efter en streamingtjeneste, så du kan se kampen fra din computer eller tablet, hvis du har et abonnement på Viaplay.

This image has an empty alt attribute; its file name is Frame-4482.png

Er der andre måder at følge kampe på?

Har du ikke mulighed for at følge kampen fra dit tv eller en af de førnævnte streamingtjenester, er der stor sandsynlighed for, at du kan se den live hos Bet365, hvis du har en konto. Har du ikke en konto, kan du oprette en her

🔒VPN – Følg kampen fra udlandet

Er du på ferie i udlandet og forsøger at se en kamp fra en streamingtjeneste, er det ikke altid du kan få lov til at se en bestemt kamp. Det kan skyldes at udenlandske IP adresser, er blokeret på deres tjenester. For at komme uden om dette problem, kan du bruge en Virtual Private Network også kendt som VPN. En VPN opretter en privat forbindelse mellem din enhed og internettet, hvilket forhindrer tjenesten i at læse din placering. Dermed er du altså i stand til at se indhold fra forskellige tjeneste, som ellers ville være blokeret ved din lokation.

En af de tjenester er ExpressVPN og lige nu tilbyder de 3 måneders gratis abonnement oven i, når du opretter dig som bruger. Er det noget for dig, så klik på grafikken nedenunder.

ExpressVPN
Go further with the #1 trusted leader in VPN