Her kan du se Danmark vs Kroatien – TV Kanaler, Streamingtjenester og meget mere

Find ud af, hvor du kan se de danske drenge mod Kroatien

Opgøret mellem Danmark og Kroatien fløjtes i gang på fredag på Parken. Dette er en kamp i tredje runde i UEFA Nations League gruppespillet, hvor tingene begynder at spidse til.

Danmark går ind til deres næste kamp i gruppespillet i UEFA Nations League i fornem form med sejre i de første to kampe. Endnu en sejr holder dem som minimum på førstepladsen.

Med kun et point på kontoen er Kroatien nødt til at hæve niveauet ganske betragteligt, hvis første sejr skal blive en realitet. Endnu et nederlag koster sandsynligvis chancen for videre deltagelse efter gruppespillet.

Hvor kan du se kampen på tv?📺

Har du planer om at følge kampen hjemme foran skærmen, kan du se kampen live på Tv2

Hvor kan du streame kampen?💻

Er du på jagt efter en streamingtjeneste, så du kan se kampen fra din computer eller tablet, hvis du har et abonnement hos Tv2 Play

Er der andre måder at følge kampe på?

Har du ikke mulighed for at følge kampen fra dit tv eller en af de førnævnte streamingtjenester, er der stor sandsynlighed for, at du kan se den live hos Bet365, hvis du har en konto. Har du ikke en konto, kan du oprette en her

🔒VPN – Følg kampen fra udlandet

Er du på ferie i udlandet og forsøger at se en kamp fra en streamingtjeneste, er det ikke altid du kan få lov til at se en bestemt kamp. Det kan skyldes at udenlandske IP adresser, er blokeret på deres tjenester. For at komme uden om dette problem, kan du bruge en Virtual Private Network også kendt som VPN. En VPN opretter en privat forbindelse mellem din enhed og internettet, hvilket forhindrer tjenesten i at læse din placering. Dermed er du altså i stand til at se indhold fra forskellige tjeneste, som ellers ville være blokeret ved din lokation.

En af de tjenester er ExpressVPN og lige nu tilbyder de 3 måneders gratis abonnement oven i, når du opretter dig som bruger. Er det noget for dig, så klik på grafikken nedenunder.

ExpressVPN
Go further with the #1 trusted leader in VPN