Her kan du se Danmark vs Serbien – TV kanaler, Streaming tjenester og mere

Find ud af hvordan du kan følge med i Danmarks sidste testkamp, inden spillerne tager tilbage til deres respektive klubber

Danmark får tirsdag aften besøg af Serbien i en venskabskamp, der har mulighed for at give lidt oprejsning for øretæverne i Amsterdam. Kampen afvikles i Parken i København og fløjtes i gang kl. 18.00.

Den positive vinkel på landskampen lørdag aften mod Holland var, at Christian Eriksen fik comeback. Det var landskamp nummer 110 for Brentford-spilleren, der straks tjekkede ind med en scoring. Det var scoring nummer 37 i landsholdstrøjen og dermed udlignede han legendariske Michael Laudrup.

Den negative vinkel var, at Danmark ikke blot tabte, men også blev totalt bukkede under for en hollandsk offensiv i hopla. At indkassere fire mål er aldrig godt, og at lukke tre mål ind alene i første halvleg er noget, der giver anledning til panderynker.

Tirsdag aften gælder det Serbien, en modstander man ikke har mødt siden juni 2015. Danmark og Serbien var i samme gruppespil forud for EM-slutrunden 2016 og Danmark vandt begge møder. På udebane blev det 3-1, mens det hjemme blev til en sejr på 2-0. Christian Eriksen, Pierre-Emil Højbjerg og Kasper Schmeichel er mulige gengangere i startopstillingen fra den seneste duel mod Serbien.

Hvor kan du se kampen på tv?📺

Har du planer om at følge kampen hjemme foran skærmen, kan du se kampen live på Kanal 5

Hvor kan du streame kampen?💻

Er du på jagt efter en streamingtjeneste, så du kan se kampen fra din computer eller tablet, hvis du har en abonnement på Discovery+ eller Eurosport Player.

This image has an empty alt attribute; its file name is Frame-4489-1024x391.png

Er der andre måder at følge kampe på?

Har du ikke mulighed for at følge kampen fra dit tv eller en af de førnævnte streamingtjenester, er der stor sandsynlighed for, at du kan se den live hos Bet365, hvis du har en konto. Har du ikke en konto, kan du oprette en her:

🔒VPN

Har du et abonnement på en udenlandsk kanal eller streaming tjeneste, er det ikke altid du kan få lov til at se en bestemt kamp. Det kan skyldes at udenlandske IP adresser, er blokeret på deres tjenester. For at komme uden om dette problem, kan du bruge en Virtual Private Network også kendt som VPN. En VPN opretter en privat forbindelse mellem din enhed og internettet, hvilket forhindrer tjenesten i at læse din placering. Dermed er du altså i stand til at se indhold fra forskellige tjeneste, som ellers ville være blokeret ved din lokation.

En af de tjenester er ExpressVPN og lige nu tilbyder de 3 måneders gratis abonnement oven i, når du opretter dig som bruger. Er det noget for dig, så klik på grafikken nedenunder.

ExpressVPN
Go further with the #1 trusted leader in VPN

Her kan du se en guide til, hvordan du får din VPN op at køre: