Her kan du se Frankrig vs Danmark – TV Kanaler, Streamingtjenester og meget mere.

Find ud af hvor du kan se Danmarks åbningskamp, i Nations League mod Frankring her.

Frankrig byder velkommen til Danmark i UEFA Nations League den kommende fredag på Stade de France.

Det er begge parters første betydende kamp i 2022 og dermed også sæsonens første kamp i Nations League. Der venter nogle hårde dage med i alt fire landskampe for begge parter. Østrig og Kroatien udgør de sidste to nationer i gruppespillet.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe i de seneste syv kampe mellem disse to hold. Frankrig præsterede et gennemsnit på 1.44 mål, mens Danmark snittede 0.43 mål i disse. Begge hold scorede i en af disse kampe.

Frankrig har før kampen den kommende fredag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 11 mål. Det er lig med 1.1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Danmark scorede 22 gange i deres seneste 10 opgør, eller 2.2 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede ni mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent seks gange i denne stime.

Hvor kan du se kampen på tv?📺

Har du planer om at følge kampen hjemme foran skærmen, kan du se kampen live på Tv2

Hvor kan du streame kampen?💻

Er du på jagt efter en streamingtjeneste, så du kan se kampen fra din computer eller tablet, hvis du har et abonnement hos Tv2 Play

Er der andre måder at følge kampe på?

Har du ikke mulighed for at følge kampen fra dit tv eller en af de førnævnte streamingtjenester, er der stor sandsynlighed for, at du kan se den live hos Bet365, hvis du har en konto. Har du ikke en konto, kan du oprette en her

🔒VPN – Følg kampen fra udlandet

Er du på ferie i udlandet og forsøger at se en kamp fra en streamingtjeneste, er det ikke altid du kan få lov til at se en bestemt kamp. Det kan skyldes at udenlandske IP adresser, er blokeret på deres tjenester. For at komme uden om dette problem, kan du bruge en Virtual Private Network også kendt som VPN. En VPN opretter en privat forbindelse mellem din enhed og internettet, hvilket forhindrer tjenesten i at læse din placering. Dermed er du altså i stand til at se indhold fra forskellige tjeneste, som ellers ville være blokeret ved din lokation.

En af de tjenester er ExpressVPN og lige nu tilbyder de 3 måneders gratis abonnement oven i, når du opretter dig som bruger. Er det noget for dig, så klik på grafikken nedenunder.

ExpressVPN
Go further with the #1 trusted leader in VPN