Her kan du se Holland vs Danmark – TV kanaler, Streaming tjenester og mere

Find ud af hvordan du kan følge med i Landsholdskampen mellem Holland og Danmark

Danmark er lørdag aften på besøg på Johan Cruijff ArenA i Amsterdam til en venskabskamp mod Holland. Det er årets første landskampe for begge parter, når de tester formen af mod hinanden. Begge nationer var senest i aktion i november.

Holland vandt ligesom Danmark deres kvalifikationsgruppe og bookede dermed direkte billet til vinterens kommende VM-slutrunde i Qatar. De to nationer har ikke stået overfor hinanden siden EM-slutrunden i 2012, hvor Danmark, dengang højst overraskende, sikrede en 1-0 sejr.

Hvor kan du se kampen på tv?📺

Har du planer om at følge kampen hjemme fra stuen af, kan du se kampen live på Kanal 5

This image has an empty alt attribute; its file name is Frame-4487-1-1024x391.png

Hvor kan du streame kampen?💻

Er du på jagt efter en streamingtjeneste, så du kan se kampen fra din computer, Smartphone eller tablet, hvis du har en abonnement på Eurosport Player eller Discovery+

This image has an empty alt attribute; its file name is Frame-4482-1-1024x391.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Frame-4489-1024x391.png

Er der andre måder at følge kampe på?

Hvis den kamp du leder efter hverken bliver vist i TV eller på streamingtjenester, er der stor sandsynlighed for, at du kan se den live hos Bet365, hvis du har en konto. Har du ikke en konto, kan du oprette en her

🔒VPN

Har du et abonnement på en udenlandsk kanal eller streaming tjeneste, er det ikke altid du kan få lov til at se en bestemt kamp. Det kan skyldes at udenlandske IP adresser, er blokeret på deres tjenester. For at komme uden om dette problem, kan du bruge en Virtual Private Network også kendt som VPN. En VPN opretter en privat forbindelse mellem din enhed og internettet, hvilket forhindrer tjenesten i at læse din placering. Dermed er du altså i stand til at se indhold fra forskellige tjeneste, som ellers ville være blokeret ved din lokation.

En af de tjenester er ExpressVPN og lige nu tilbyder de 3 måneders gratis abonnement oven i, når du opretter dig som bruger. Lyder det som noget for dig, så klik på grafikken nedenunder.

ExpressVPN
Go further with the #1 trusted leader in VPN

Her kan du se hvordan du får din VPN op at køre: