Her kan du se Manchester United vs Chelsea F.C. – TV Kanaler, Streamingtjenester og meget mere

Find ud af her, hvor du kan se aftens PL kamp mellem United og Chelsea

Man Utd lægger beslag på placeringen som nummer 6 i Premier League med 54 point for deres første 34 kampe. Differencen til Chelsea er 11 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 3 i tabellen for 32 kampe.

Man Utd har brug for en sejr på torsdag for at lukke afstanden til fjerdepladsen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Hvor kan du se kampen på tv?📺

Har du planer om at følge kampen hjemme foran skærmen, kan du se kampen live på Tv3+

This image has an empty alt attribute; its file name is Frame-4495-1024x391.png

Hvor kan du streame kampen?💻

Er du på jagt efter en streamingtjeneste, så du kan se kampen fra din computer eller tablet, hvis du har et abonnement på Viaplay.

This image has an empty alt attribute; its file name is Frame-4482.png

Er der andre måder at følge kampe på?

Har du ikke mulighed for at følge kampen fra dit tv eller en af de førnævnte streamingtjenester, er der stor sandsynlighed for, at du kan se den live hos Bet365, hvis du har en konto. Har du ikke en konto, kan du oprette en her

🔒VPN – Følg kampen fra udlandet

Er du på ferie i udlandet og forsøger at se en kamp fra en streamingtjeneste, er det ikke altid du kan få lov til at se en bestemt kamp. Det kan skyldes at udenlandske IP adresser, er blokeret på deres tjenester. For at komme uden om dette problem, kan du bruge en Virtual Private Network også kendt som VPN. En VPN opretter en privat forbindelse mellem din enhed og internettet, hvilket forhindrer tjenesten i at læse din placering. Dermed er du altså i stand til at se indhold fra forskellige tjeneste, som ellers ville være blokeret ved din lokation.

En af de tjenester er ExpressVPN og lige nu tilbyder de 3 måneders gratis abonnement oven i, når du opretter dig som bruger. Er det noget for dig, så klik på grafikken nedenunder.

ExpressVPN
Go further with the #1 trusted leader in VPN