Her kan du se Portugal vs Tyrkiet – TV kanaler, Streaming tjenester og mere

Find ud af hvordan du kan se, streame eller på en anden måde, følge med i VM Play-off kampen mellem Portugal og Tyrkiet

Portugal og Tyrkiet sigter begge mod at rykke et skridt nærmere VM 2022-slutrunden, når de brager sammen i torsdagens playoff-semifinale på Estadio do Dragao.

Fernando Santos’ hold er tvunget til at gå ned ad playoff-ruten efter at være blevet nummer to i gruppe A. Tyrkiet sluttede på andenpladsen efter Holland i gruppe G. Portugals fans kan ikke glemme navnet Aleksandar Mitrovic hurtigt nok. Det var hans mål, der sikrede Serbien en dramatisk 2-1 sejr, da han scorede i det 90. minut og sendte sin nation direkte til VM.

En målløs dødssejler mod Irland tre dage før det skæbnesvangre 2-1-nederlag viste sig også at være dyrt i Portugals forsøg på at sikre den enkle vej til Qatar. Nu har Santos’ mandskab en reel risiko for at misse VM for første gang siden 1998.

Et potentielt møde med Italien i playoff-finalen kan følge for Portugal, forudsat at de europæiske mestre kan navigere sig forbi Nordmakedonien i den anden semifinale. Det betyder, at mindst en af ​​de to europæiske sværvægtere vil følge VM-slutrunden fra Tv-skærmene senere i år.

Hvor kan du se kampen på tv?📺

Har du planer om at følge kampen hjemme fra stuen af, kan du se kampen live på Kanal 5

This image has an empty alt attribute; its file name is Frame-4488-1024x391.png

Hvor kan du streame kampen?💻

Er du på jagt efter en streamingtjeneste, så du kan se kampen fra din computer, , hvis du har en abonnement på Discovery+

This image has an empty alt attribute; its file name is Frame-4489-1024x391.png

Er der andre måder at følge kampe på?

Hvis den kamp du leder efter hverken bliver vist i TV eller på streamingtjenester, er der stor sandsynlighed for, at du kan se den live hos Bet365, hvis du har en konto. Har du ikke en konto, kan du oprette en her:

🔒VPN

Har du et abonnement på en udenlandsk kanal eller streaming tjeneste, er det ikke altid du kan få lov til at se en bestemt kamp. Det kan skyldes at udenlandske IP adresser, er blokeret på deres tjenester. For at komme uden om dette problem, kan du bruge en Virtual Private Network også kendt som VPN. En VPN opretter en privat forbindelse mellem din enhed og internettet, hvilket forhindrer tjenesten i at læse din placering. Dermed er du altså i stand til at se indhold fra forskellige tjeneste, som ellers ville være blokeret ved din lokation.

En af de tjenester er ExpressVPN og lige nu tilbyder de 3 måneders gratis abonnement oven i, når du opretter dig som bruger. Lyder det som noget for dig, så klik på grafikken nedenunder.

ExpressVPN
Go further with the #1 trusted leader in VPN

Her kan du se hvordan du får din VPN op at køre: