Her kan du se Real Madrid vs Manchester City – TV Kanaler, Streamingtjenester og meget mere

Find ud af her, hvor du kan se aftens CL semi-finale mellem Real og City

Man City udfordrer Real Madrid på Estadio Santiago Bernabeu onsdag aften i den første af to opgør i semifinalen af Champions League. Det var stærkt af Man City at sikre en spinkel føring før returkampen, men det kan vise sig problematisk, at de lukkede mål ind i det første opgør.

Efter en af ​​de mest ekstraordinære Champions League semifinale-kampe i nyere tid, tørner Real Madrid og Manchester City nu ud på Santiago Bernabeu til returkampen onsdag aften.

Guardiolas mænd vandt en forbløffende kamp 4-3 på Etihad Stadium, men deres værter i aften er ikke fremmede overfor fantastiske europæiske comebacks i den spanske hovedstad. Den selvtillid, frækhed og stil, der kræver, for lave et panenka-straffe i semifinalen, siger alt om den sæson Karim Benzema i øjeblikket har gang i for de nykårede La Liga-mestre.

Carlo Ancelottis drengede hakkede fire forbi Espanyol i lørdags, og holdt samtidig nullet, hvorefter de kunne fejre endnu et mesterskab med stor cigar og bustur igennem Madrid. En national og europæisk double ville helt sikkert sende en påmindelse til fodboldverdenen om, at man altid skal have Real Madrid med i beregningerne.

Historik er Los Blancos dog ”bagud”, for det er aldrig lykkedes at kvalificere sig til en finalen efter nederlag i den første kamp. Men serier er til for at blive brudt. Det er mindre end en måned siden, et engelsk hold sidst triumferede på Bernabeu, selvom Chelseas 3-2-sejr viste sig at være ligegyldig i sidste ende.

Efter at have udspillet, udkæmpet og domineret Real Madrid i næsten hele første halvleg på Etihad, vil City uden tvivl være irriterede over at rejse til Bernabeu med blot en et-måls føring i bagagen. Der er stadig masser af arbejde at gøre for Guardiola og co.

Mens Real Madrid bekræftede deres status som nationale mestre med en 4-0-sejr i weekenden, efterlader Citys identiske sejr over Leeds United dem kun et point foran Liverpool. Presset kunne næppe veje tungere på ”The Citizens” skuldre lige nu.

Hvor kan du se kampen på tv?📺

Har du planer om at følge kampen hjemme foran skærmen, kan du se kampen live på Tv3+

This image has an empty alt attribute; its file name is Frame-4495-1024x391.png

Hvor kan du streame kampen?💻

Er du på jagt efter en streamingtjeneste, så du kan se kampen fra din computer eller tablet, hvis du har et abonnement hos Viaplay.

This image has an empty alt attribute; its file name is Frame-4482.png

Er der andre måder at følge kampe på?

Har du ikke mulighed for at følge kampen fra dit tv eller en af de førnævnte streamingtjenester, er der stor sandsynlighed for, at du kan se den live hos Bet365, hvis du har en konto. Har du ikke en konto, kan du oprette en her

🔒VPN – Følg kampen fra udlandet

Er du på ferie i udlandet og forsøger at se en kamp fra en streamingtjeneste, er det ikke altid du kan få lov til at se en bestemt kamp. Det kan skyldes at udenlandske IP adresser, er blokeret på deres tjenester. For at komme uden om dette problem, kan du bruge en Virtual Private Network også kendt som VPN. En VPN opretter en privat forbindelse mellem din enhed og internettet, hvilket forhindrer tjenesten i at læse din placering. Dermed er du altså i stand til at se indhold fra forskellige tjeneste, som ellers ville være blokeret ved din lokation.

En af de tjenester er ExpressVPN og lige nu tilbyder de 3 måneders gratis abonnement oven i, når du opretter dig som bruger. Er det noget for dig, så klik på grafikken nedenunder.

ExpressVPN
Go further with the #1 trusted leader in VPN