Formsvage Hertha får ørerne i maskinen mod Bayern

Top møder bund når Bayern München får besøg af Hertha Berlin til en kamp i 1. Bundesliga på Olympiastadion. Hertha Berlin er placeret nummer 15 i stillingen med 17 point for 19 kampe. 28 point foran efter 19 kampe ligger Bayern München som urørlig nummer 1.

Nederlag i deres seneste 4 kampe streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i Hertha Berlin. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod Bayern München på Olympiastadion.

Hertha Berlin er desperate efter point.

Stakkels Hertha Berlin går tomhændede ind til deres kommende kamp i 1. Bundesliga efter en sløj stime af 3 nederlag i træk. Hertha Berlin er i deres foregående tre kampe blevet smaderet af Hoffenheim i et 3-0 nederlag, efterfulgt af et 4-1 nederlag mod Werder Bremen, før de tabte 3-1 til Eintracht Frankfurt i den seneste opgave.

Målet for sæsonen var en placering i midten af tabellen, hvorfor Hertha Berlin har seriøst behov for en genstart.

Hertha Berlin står noteret for 3 nederlag i de seneste 6 kampe siden november på eget græs. At se dem gå tomhændede igennem deres kommende kamp hjemme vil ikke være en kæmpe overraskelse.

Bayern München på fortsat vinderkurs.

Bayern München går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 4 sejre i de seneste 6 kampe. I deres tre foregående kampe har Bayern München sikret sig en 1-0 sejr mod Augsburg, hvorefter de tog en 4-0 sejr mod Schalke 04 for senest at sikre en 4-1 sejr mod Hoffenheim.

Bayern München gik ind til sæsonen som guld-favoritter, og i deres nuværende form kan ikke mange konkurrenter røre dem.

Bayern München har leveret solide præstationer på udebane med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden december. Det virker særdeles sandsynligt, at der venter yderligere en sejr til kontoen på fredag.

Hertha Berlin vs Bayern München h2h

Deres seneste møde i 1. Bundesliga var et brag af en kamp, da Bayern München vandt 4-3 over Bayern München. Hertha Berlin er ikke uvante med målrige kampe, men det er trods alt stadig ikke et resultat, man ser hver dag. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Med 5 sejre i 10 kampe i 1. Bundesliga sætter Bayern München næsen op efter at føje yderligere point til kontoen, når de møder Hertha Berlin.

 • Hertha Berlin har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
 • Hertha Berlin ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
 • Hertha Berlin har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
 • I 5 of 7 seneste Hertha Berlin kampe var antal mål OVER 2.5;
 • Hertha Berlin har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
 • I 2 of 4 seneste Hertha Berlin kampe var antal mål OVER 3.5;
 • I 3 seneste Hertha Berlin kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
 • Bayern München har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
 • Bayern München har vundet i seneste 7 af 8 kampe;
 • Bayern München har scoret i seneste 78 af 80 kampe;
 • Bayern München har scoret i de seneste 27 udebane kampe i træk;
 • I 9 of 11 seneste Bayern München kampe var antal mål OVER 2.5;
 • Bayern München har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
 • Der er scoret imod Bayern München i de seneste 12 af 14 kampe;
 • I 4 of 6 seneste Bayern München kampe var antal mål OVER 3.5.

Ifølge bookmakerne er Bayern München favoritter til sejren. Et væddemål på en away giver dig 1.29 på oddset hos Betfair. Bookmakerne vurderer, at Bayern München har 78% chance for en sejr mod Hertha Berlin. Er du fristet af et væddemål på Hertha Berlin betaler Bet365 den bedste pris på oddset med 10.00.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.29 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 78% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 3.30 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics